Een onroerend goed zichtbaarder maken dankzij de ‘ItemBoost’, het nieuwe product van Logic-Immo.be

Een nieuw appartementencomplex, een opmerkelijke villa… Sommige onroerende goederen moeten wat meer in de kijker komen om kopers of huurders te vinden. Logic-Immo.be wil de professionals uit de sector zo goed mogelijk helpen, en lanceert daarom een nieuw product in…
21 januari 2022

Een nieuw appartementencomplex, een opmerkelijke villa… Sommige onroerende goederen moeten wat meer in de kijker komen om kopers of huurders te vinden. Logic-Immo.be wil de professionals uit de sector zo goed mogelijk helpen, en lanceert daarom een nieuw product in die richting: de ItemBoost. 

Logic-Immo.be, dat is een volledig pakket voor de promotie van vastgoed: naast de magazines op papier biedt de website duizenden onroerende goederen te koop of te huur aan, en die kunnen ook in aanmerking komen voor extra promotie.

“We geven ons digitaal reclameaanbod nog een extraatje mee,” legt Michel Mabille, directeur van de Nieuwe Ontwikkelingen bij IPM, uit.   “Ditmaal stellen we voor om een welbepaald onroerend goed extra in de kijker te plaatsen op onze Facebook- en Instagrampagina’s.  Wanneer de surfer op de advertentie klikt, komt hij op de volledige fiche van dat onroerend goed op Logic-Immo.be terecht.”

Wat is het voordeel voor het kantoor? Enerzijds promoot de ItemBoost een bepaald onroerend goed bij een doelgroep die geselecteerd werd in functie van dat onroerend goed. Zo kan de verkoop of verhuur dus versneld worden. Dat kan nuttig blijken in het kader van opendeurdagen of bij een verkoop die snel moet gaan.

Anderzijds is er een resultaatsgarantie. “Dit product leidt tot een aantal gegarandeerde kliks: de adverteerder betaalt een package volgens het aantal kliks, niet volgens het aantal weergaven. Met de ItemBoost kan je 50 kliks halen over een korte periode (10 dagen). In dat geval komen de kosten op €1,50/klik”, verduidelijkt Michel Mabille.

De ItemBoost vormt een aanvulling op de SmartBox, een dienst die alle onroerende goederen van een kantoor promoot op een netwerk van partnerwebsites, afhankelijk van de zoekcriteria van de surfers.

“Dankzij die innovatieve producten kunnen immokantoren een ruimer publiek bereiken en op een gerichte manier interessante extra surfers aantrekken, met een garantie op resultaten. We combineren dus de beste technieken van de digitale marketing in het voordeel van de immokantoren,” vat Michel Mabille samen.

Hebt u interesse in de ItemBoost? Neem contact op met uw vertegenwoordiger bij Logic-Immo.be:

– Eric BRUYNINCKX, Logic-Immo.be District Manager – Vlaanderen, eric.bruyninckx@ipm-immo.be

– Tom MAET, Logic-Immo.be Sales Account Manager – West- en Oost-Vlaanderen – tom.maet@logic-immo.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...