Een nieuwe website voor L’Avenir

Een nieuwe website voor L’Avenir: vereenvoudigde navigatie voor bezoekers en betere zichtbaarheid voor adverteerders De maand april begint met een nieuwigheid: de lancering van de nieuwe website van L’Avenir. De nieuwe website van L’Avenir, zowel de mobiele als de desktopversie,…
5 april 2022

Een nieuwe website voor L’Avenir: vereenvoudigde navigatie voor bezoekers en betere zichtbaarheid voor adverteerders

De maand april begint met een nieuwigheid: de lancering van de nieuwe website van L’Avenir. De nieuwe website van L’Avenir, zowel de mobiele als de desktopversie, is nu duidelijker en beter gestructureerd en biedt een superieure leeservaring en een betere zichtbaarheid voor online advertenties. De posities van de advertenties werden geanalyseerd en geoptimaliseerd om ze beter in de nieuwsfeed te integreren.


Nog dichter bij gebruikers

Dankzij de lokale verankering van L’Avenir kunnen adverteerders meteen inspelen op de interesses van de lezers. Dankzij de regiospecifieke redactionele inhoud, hebben gebruikers gemakkelijk en in real time toegang tot de informatie die hen aanbelangt. Door de geolocatie van advertenties, kunnen adverteerders hun zichtbaarheid verhogen en gericht adverteren in een geloofwaardige redactionele omgeving.


Nog meer video’s


De redactie van L’Avenir zal op haar nieuwe site nog meer videocontent aanbieden. Een extra opportuniteit voor adverteerders om gebruik te maken van de beschikbare advertentieruimtes in pre-roll of in-read.


Betere omgeving voor partnercontent

Op de nieuwe website van L’Avenir is nu een pagina gewijd aan partnercontent. Een vak met de laatste 3 artikels is toegankelijk in het keuzemenu van de homepage. De pagina brengt alle partnercontent samen en biedt een betere perceptie van de merken van adverteerders, die nu als partners worden beschouwd.

Commerciële dossiers online beschikbaar

Er komt een nieuw onderdeel in het navigatiemenu, het onderdeel ‘dossiers’. Dit biedt een groot voordeel voor adverteerders die print en digitaal in één formule willen combineren.


REDACTION
Thierry Remacle | Rédacteur en Chef – Les Editions de L’Avenir

? thierry.remacle@lavenir.net


PUBLICITE
Sabrina Castiglione | Product Manager Digital

? sabrina.castiglione@lavenir.net

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !