Een nieuw gezicht bij Paris Match: Nadine Morren

Nadine is een geweldige persoonlijkheid en komt het Paris Match team versterken als Sales Manager. Haar naam is u wellicht niet onbekend? Nadine heeft inderdaad een ruime ervaring in de media en de pers in het bijzonder. Na haar studies…
15 juni 2023

Nadine is een geweldige persoonlijkheid en komt het Paris Match team versterken als Sales Manager.

Haar naam is u wellicht niet onbekend? Nadine heeft inderdaad een ruime ervaring in de media en de pers in het bijzonder. Na haar studies internationale marketing werkte ze meer dan 25 jaar in verschillende salesfuncties bij grote Belgische mediagroepen zoals Rossel, Sanoma en Roularta. In de loop der jaren heeft ze zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van diensten en producten op regionaal en nationaal niveau.

Met haar ondernemersgeest slaagt ze erin Acerta te helpen om zijn activiteiten op de Franstalige markt van sociale verzekeringsfondsen een nieuw elan te geven. Nadine is blij met haar nieuwe uitdaging bij Paris Match: “Paris Match is een fantastisch merk met alles wat het vertegenwoordigt, zijn positionering, zijn digitale evolutie, … Ik zie deze nieuwe verantwoordelijkheid als een enorme kans om mijn ervaring in te zetten voor de verdere ontwikkeling van het merk.”

In haar vrije tijd speelt Nadine golf met de vrienden die ze tijdens haar studie heeft leren kennen. Ze ontspant zich ook graag voor en na haar werkdag door met haar golden retriever te wandelen.

Het lijdt geen twijfel dat deze sympathieke persoonlijkheid een dream team zal vormen met Jean-Pierre Tordeurs, al vele jaren een emblematische figuur voor het merk. Samen met de hulp van Christelle, hun administratieve en commerciële steun, en beiden gedreven door goede persoonlijke relaties, kunnen ze het glossy imago en DNA van Paris Match alleen nog maar naar een hoger niveau tillen.

Het team wordt gecompleteerd door Christelle Dupont, die onze twee verkopers dagelijks zal assisteren om de prestigieuze uitstraling van Paris Match bij adverteerders te promoten!

Paris Match is ook een site waar artikelen over beroemdheden, exclusieve reportages en verfijnde fotografie centraal staan.

Als je wilt adverteren in Paris Match, adviseren Jean-Pierre en Nadine je graag!

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !