Een creatieve en efficiëntere campagne dankzij de « homepage takeover »

IPM Advertising innoveert voor Ardennes-Etape. De homepages van La Libre.be en lavenir.net werden aangekleed in de kleuren van het merk. « We gingen nog een stap verder door de omtrek dynamisch te maken (in de vorm van een video) en niet…
28 februari 2022

IPM Advertising innoveert voor Ardennes-Etape. De homepages van La Libre.be en lavenir.net werden aangekleed in de kleuren van het merk. « We gingen nog een stap verder door de omtrek dynamisch te maken (in de vorm van een video) en niet statisch. De ruimte op de homepage van onze websites werd daarom geoptimaliseerd voor een maximale impact op het vlak van merkbekendheid », verklaart Hélène Janssens, Account & Event Executive bij IPM Advertising.

Ter aanvulling, omvatte de campagne ook een grootformaat banner met een uitstekende weergave op mobiel. Een banner met stories vergelijkbaar met deze van Instagram of Facebook. Een goed voorbeeld van een perfecte match tussen formaat en type content.

Deze campagne kende een beter resultaat dan een klassieke campagne, dankzij de toegenomen creativiteit.

Bent u reeds op de hoogte van ons herformatteringsaanbod?

Als u meer wilt weten en innoveren, bespreek het met uw contactpersoon bij IPM Advertising!   

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !