Editie ‘Santé & Bien-être’ – Paris Match

Elke week belichten we in Paris Match actuele thema’s en nuttige tips rond gezondheid en welzijn in de rubriek ‘Votre Santé’. Naar aanleiding van het succes van die pagina’s hebben we in 2020 twee specials ‘Santé & Bien-être’ uitgebracht. Deze…
8 maart 2021

Elke week belichten we in Paris Match actuele thema’s en nuttige tips rond gezondheid en welzijn in de rubriek ‘Votre Santé’. Naar aanleiding van het succes van die pagina’s hebben we in 2020 twee specials ‘Santé & Bien-être’ uitgebracht. Deze nummers van april en september vielen heel erg in de smaak bij onze lezers. 

In het licht van dit succes én de blijvende vraag van ons lezerspubliek zal Paris Match een reeks dossiers wijden aan unieke redactionele contexten op maat van onze adverteerders in de rubriek ‘Santé’. Onze volgende special ‘Santé & Bien-être’ verschijnt op donderdag 8 april ter gelegenheid van de Wereldgezondheidsdag.

Ontdek onze editie ‘Santé & Bien-être’:

Onze tarieven voor ‘Santé & Bien-être’: https://issuu.com/saipm/docs/offre_sant__2021_-_paris_match

Contact
E-mail:
Natacha.elg@parismatch.be
Telefoon: +32 486 021 868

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !