Drie nieuwigheden in onze digital ratecard : ons compleet video aanbod, Influence Premium Media en onze geüpgraded content partners

Een bijgewerkte versie van de digital ratecard is vanaf nu beschikbaar op onze website.  U vindt er 3 nieuwigheden om nog beter aan de behoeften van onze adverteerders te voldoen. Onze lokale video-inventaris is dit jaar één van onze prioriteiten.…
10 februari 2023

Een bijgewerkte versie van de digital ratecard is vanaf nu beschikbaar op onze website.  U vindt er 3 nieuwigheden om nog beter aan de behoeften van onze adverteerders te voldoen.

Onze lokale video-inventaris is dit jaar één van onze prioriteiten. Sinds januari hebben we opnieuw de exclusiviteit voor de marketing van onze digitale video-inventaris en we verbeteren elke dag onze technologie om de best mogelijke viewability te garanderen.

Nog een grote nieuwigheid is ons eigen Influence Marketing Premium aanbod. Vul uw campagnes aan met een zeer effectieve Influencer Marketing-extensie.

Enkele cijfers over influencer marketing:

61% van de consumenten vertrouwt aanbevelingen van influencers

83% van de bedrijven heeft al een specifiek budget besteed aan influencer marketing

1,2 miljard actieve gebruikers op Instagram

In samenwerking met onze gespecialiseerde partner werken we met zorgvuldig uitgekozen influencers. We analyseren hun publiek en selecteren degenen die het beste aansluiten bij uw communicatiedoelstelling.

De content wordt ook gecontroleerd voordat deze op de netwerken wordt uitgezonden. Dit garandeert content ten dienste van uw merk en een volledige controle over uw externe communicatie. Het grote verschil van een dergelijke campagne is dat er ook andere mensen dan jezelf over je product praten.

Zes thema’s zijn reeds beschikbaar: mobiliteit, health & beauty, EcoFin, 55+, sport en duurzaamheid. Aarzel niet om er meer te vragen.

We willen van deze gelegenheid gebruik maken om u te herinneren aan de mogelijkheden van onze partner contents: ofwel een link naar een artikel met foto’s of video, ofwel een performance-based manier om het verkeer naar uw site te stimuleren. Dit is een innovatieve oplossing die uw site kan koppelen aan de 570.000 unieke dagelijkse bezoekers van het IPM Network!

Interesse in deze nieuwe aanbiedingen? Raadpleeg onze digital ratecard of neem contact op met Sibylle de Meeus of Caroline Bossaert. Zij laten je graag kennismaken met de geheimen van een succesvolle digitale campagne!

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...