Dit is hoe IPM zijn bijlagen in het digitale tijdperk introduceert

IPM moderniseert de themabijlagen met crossmediale aanbiedingen. Focus op drie dossiers die deze convergentie illustreren.
3 oktober 2022

IPM moderniseert de themabijlagen met crossmediale aanbiedingen. Focus op drie dossiers die deze convergentie illustreren.

« We willen het beste uit elk medium halen », verduidelijkt Caroline Bossaert, head of direct market bij IPM Advertising ». « Door de inlassing in onze drie dagbladen (L’Avenir, La DH en La Libre), bereiken onze dossiers meer dan 1.118.000 lezers laatste periode. We kunnen aan deze omvangrijke reach bijvoorbeeld de mogelijkheid toevoegen voor de adverteerder om zijn merkimago bekendheid te geven door hem uit te nodigen in een LN24-programma ».

De onderneming van morgen, mobiliteit, duurzaamheid

Essentielle Mobilité verschijnt op 28 oktober 2022. Het dossier beperkt zich niet langer tot auto’s en moto’s, maar is onlangs uitgebreid tot zachte mobiliteit. Deze evolutie biedt nieuwe kansen voor milieubewuste adverteerders.

IPM lanceert op 10 november ook de bijlage durabilité (duurzaamheid), naar aanleiding van het succes van de rubriek ‘Planète’ in La Libre. « We werden gecontacteerd door adverteerders met interesse voor deze redactionele inhoud. Door het beperkt aantal pagina’s van de krant konden we echter niet voldoen aan hun behoeften », verklaart Caroline. « Daarom hebben we in samenwerking met de redactie deze bijlage ontworpen. De bijlage kent een groot succes bij zowel lezers als adverteerders ».

L’entreprise de demain (De onderneming van morgen) (02 december) is de bijlage van La Libre en La DH over sociaal-economische thema’s van het ondernemerschap. De Covid 19-crisis, inflatie of de impact van broeikasgassen op het klimaat stellen ondernemingen voor ongekende uitdagingen. Op al deze onderwerpen biedt deze bijlage concrete antwoorden aan ondernemers.  

Mediaconvergentie ondersteund door onze deskundige journalistieke hubs

We bieden je de mogelijkheid om te profiteren van de uitzonderlijke redactionele inhoud van elk van deze dossiers door taylor-made offertes, telkens in een crossmediale logica.   

Zo kan de eerste pagina in een bijlage worden gecombineerd met impactvolle digitale aanbiedingen (video en display).

Wens je een betere zichtbaarheid in een adequate context? We hebben de publicatie van onze thamadossiers afgestemd op de themaweken van LN24. Hierbij biedt IPM Advertising je de mogelijkheid aanwezig te zijn in het programmeerschema van de zender door je deelname aan meerdere uitzendingen.

« Een adverteerder die bijvoorbeeld een pagina neemt in L’Entreprise de Demain kan een aanwezigheid in een welbepaald LN24-programma kopen zoals in Focus Employer, Notre vie de demain, RH perspective, Success Stories of les acteurs de l’Eco », verduidelijkt Caroline Bossaert.

Nog een kleine « verrassing »!

Om volledig te zijn bieden wij, in het kader van onze themadossiers, mogelijkheid tot doelgroep- uitbreiding: 1/1PQ in onze magazines Moustique en Paris Match aan het uitzonderlijk tarief van 5.700€. Op die manier kun je een bijkomende reach bereiken van 510.000 lezers laatste periode!

Contacteer  Caroline Bossaert – 0496 16 03 04 – caroline.bossaert@ipmgroup.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !