Deuzio verschijnt nu ook elke zaterdag bij La DH en La Libre Belgique

Deuzio magazine, het meest gelezen tijdschrift in de weekendbijlagen van Franstalige kranten en al 13 jaar het lifestyle-magazine bij L’Avenir, verschijnt nu ook bij La Libre en La DH. “Vanaf 10 november 2023 vervangt Deuzio de bijlagen DH Mag en…
9 november 2023

Deuzio magazine, het meest gelezen tijdschrift in de weekendbijlagen van Franstalige kranten en al 13 jaar het lifestyle-magazine bij L’Avenir, verschijnt nu ook bij La Libre en La DH.

“Vanaf 10 november 2023 vervangt Deuzio de bijlagen DH Mag en Quid. De totale verspreiding van Deuzio zal dan 1.716.200 lezers* bereiken. Maar ook de content groeit”, verklaart Nathanaël Jacqmin, hoofdredacteur en verantwoordelijke weekendbijlagen. “Naast de huidige hoofdthema’s die het zo succesvol hebben gemaakt (tuin, familie, reizen, gezondheid, restaurants, mode, tv, …) voegen we nieuwe onderwerpen toe over consumentenzaken, geld, technologie, dieren, mobiliteit, enz.”

Dat Deuzio nu verschijnt bij alle drie de dagbladen betekent ook een groter team, met ongeveer vijftien webfirst journalisten die gespecialiseerd zijn in lifestyle onderwerpen, maar ook enkele experts die vragen van lezers zullen beantwoorden.

“De nieuwe Deuzio is er om Belgen te informeren met praktische weetjes, goede tips, enz. “.

Deze vernieuwde Deuzio zal ook worden opgenomen in de specifieke secties van de websites van de drie dagbladen (LAvenir.net, DHnet.be, LaLibre.be) alsook op de specifieke Facebook pagina’s zoals ‘Nos amis les animaux : Caro répond à vos questions’. Heel wat artikels zullen ook worden uitgebreid met video.

Tenslotte zal Deuzio zijn portie dromen en plezier behouden, met testritten in prestigieuze auto’s, reizen naar verre oorden en charmante of met Michelinsterren bekroonde restaurants. Een nog dynamischer tweede leven met een evenwichtige verdeling van het lezerspubliek, gelezen door zowel vrouwen als mannen.

*Source : CIM BPS 2023, Total Readers La Libre + La DH + L’Avenir

Wenst u meer info over Deuzio? Contacteer ons via info@ipmadvertising.be of raadpleeg onze ratecard

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !