Deuzio verschijnt nu ook elke zaterdag bij La DH en La Libre Belgique

Deuzio magazine, het meest gelezen tijdschrift in de weekendbijlagen van Franstalige kranten en al 13 jaar het lifestyle-magazine bij L’Avenir, verschijnt nu ook bij La Libre en La DH. “Vanaf 10 november 2023 vervangt Deuzio de bijlagen DH Mag en…
9 november 2023

Deuzio magazine, het meest gelezen tijdschrift in de weekendbijlagen van Franstalige kranten en al 13 jaar het lifestyle-magazine bij L’Avenir, verschijnt nu ook bij La Libre en La DH.

“Vanaf 10 november 2023 vervangt Deuzio de bijlagen DH Mag en Quid. De totale verspreiding van Deuzio zal dan 1.716.200 lezers* bereiken. Maar ook de content groeit”, verklaart Nathanaël Jacqmin, hoofdredacteur en verantwoordelijke weekendbijlagen. “Naast de huidige hoofdthema’s die het zo succesvol hebben gemaakt (tuin, familie, reizen, gezondheid, restaurants, mode, tv, …) voegen we nieuwe onderwerpen toe over consumentenzaken, geld, technologie, dieren, mobiliteit, enz.”

Dat Deuzio nu verschijnt bij alle drie de dagbladen betekent ook een groter team, met ongeveer vijftien webfirst journalisten die gespecialiseerd zijn in lifestyle onderwerpen, maar ook enkele experts die vragen van lezers zullen beantwoorden.

“De nieuwe Deuzio is er om Belgen te informeren met praktische weetjes, goede tips, enz. “.

Deze vernieuwde Deuzio zal ook worden opgenomen in de specifieke secties van de websites van de drie dagbladen (LAvenir.net, DHnet.be, LaLibre.be) alsook op de specifieke Facebook pagina’s zoals ‘Nos amis les animaux : Caro répond à vos questions’. Heel wat artikels zullen ook worden uitgebreid met video.

Tenslotte zal Deuzio zijn portie dromen en plezier behouden, met testritten in prestigieuze auto’s, reizen naar verre oorden en charmante of met Michelinsterren bekroonde restaurants. Een nog dynamischer tweede leven met een evenwichtige verdeling van het lezerspubliek, gelezen door zowel vrouwen als mannen.

*Source : CIM BPS 2023, Total Readers La Libre + La DH + L’Avenir

Wenst u meer info over Deuzio? Contacteer ons via info@ipmadvertising.be of raadpleeg onze ratecard

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...