De gezichten van IPM Advertising: Marc Hellingh, die op zeer jonge leeftijd al in de mediawereld verzeild raakte

Marc las als kind al de krant en raakte al op zeer jonge leeftijd in de mediawereld verzeild. Hij groeide op in Brussel, in beide landstalen, studeerde voor vertaler en begon daarna zijn carrière in verschillende mediabedrijven en agentschappen. Deze…
23 maart 2021

Marc las als kind al de krant en raakte al op zeer jonge leeftijd in de mediawereld verzeild. Hij groeide op in Brussel, in beide landstalen, studeerde voor vertaler en begon daarna zijn carrière in verschillende mediabedrijven en agentschappen. Deze veelzijdigheid leidde hem uiteindelijk in 2019 naar IPM Advertising. Hij is niet alleen het aanspreekpunt voor de agentschappen binnen de afdeling ‘Agencies’, maar ook onze News Power-ambassadeur.

Zijn drijfveer? News Power (‘NP’ voor de kenners) is hét stokpaardje van Marc. Het NP-pakket telt 12 Belgische kranten van 4 saleshouses (waaronder IPM Advertising), waardoor u als adverteerder zeer snel een zeer groot Belgisch publiek voor een zeer scherpe prijs kunt bereiken. “De best mogelijke aankoop!”, aldus Marc. Hij baseert zich hiervoor op de sterke cijfers van het NP-pakket in 2020: +19% investeringen!

Wat hem trots maakt? Dat de grote adverteerders terugkeren naar de dagbladen, wat getuigt van de credibiliteit hiervan. Door de COVID-19-crisis hebben de dagbladen opnieuw het hart veroverd van de lezers, de adverteerders en de mediaplanners. Marc benadrukt ook de onderlinge samenwerking, openheid en steun met de collega’s van de 3 andere saleshouses. “Dit maakt deel uit van het succes van NP!”

Wanneer Marc niet met zijn neus in de kranten zit, trekt hij er met enkele vrienden met de fiets opuit in de natuur. ‘Samen zijn’ is heel belangrijk voor Marc.

Bedankt, Marc! Op naar een mooi toekomst samen bij IPM Advertising!

Meer weten over het ‘NP’-aanbod? Ontdek het hier: https://ipmadvertising.be/pack/news-power/

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !