Courrier International, het beste uit de wereld bij IPM

Courrier International is een aparte weekkrant met een uniek concept. Een unicum in medialand! Dit actualiteitenmagazine biedt sinds 1990 het beste van de buitenlandse pers, vertaald in het Frans. De Belgische editie wijdt minstens 4 pagina’s aan België, geselecteerd door onze…
23 maart 2021

Courrier International is een aparte weekkrant met een uniek concept. Een unicum in medialand!

Dit actualiteitenmagazine biedt sinds 1990 het beste van de buitenlandse pers, vertaald in het Frans. De Belgische editie wijdt minstens 4 pagina’s aan België, geselecteerd door onze journalisten.

De inhoud is afkomstig van meer dan 1500 bronnen wereldwijd: ‘de grootste redactie ter wereld’! Van het Amerikaanse maandblad Wired tot het Chinese dagblad Huanqiu Shibao, de Libanese pure player Raseef22, La Libre en De Standaard. Websites, kranten of blogs met een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse publicatie … Courrier International belicht de grote geopolitieke, maatschappelijke, economische, culturele, wetenschappelijke, medische enz. thema’s.

Deze originele positionering maakt van Courrier International een bijzondere kwaliteitskrant die erg in de smaak valt bij meerwaardezoekers en studenten die zich in sociaalecologische thema’s willen verdiepen. Het leent zich ook bijzonder goed voor communicaties naar de Europese expats in Brussel en België.

Wilt u uw merk verbinden aan Courrier International? Neem contact op met Virginie Claes

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !