Bussen in de kleuren van Logic-Immo.be

Voor de lancering van de nieuwe Logic-Immo.be website hebben onze teams alles uit de kast gehaald om een grootschalige nationale multikanaalcampagne op te zetten. We wilden het gebied ook markeren met een fysieke aanwezigheid. Vandaar onze keuze om verschillende bussen…
15 juni 2021

Voor de lancering van de nieuwe Logic-Immo.be website hebben onze teams alles uit de kast gehaald om een grootschalige nationale multikanaalcampagne op te zetten.

We wilden het gebied ook markeren met een fysieke aanwezigheid. Vandaar onze keuze om verschillende bussen te voorzien van de nieuwe Logic-Immo.be look. Gedurende 13 maanden zullen acht bussen van de MIVB onder het logo Logic-Immo.be rijden. De routes van deze voertuigen zijn willekeurig, zodat een groot deel van het grondgebied van de stad en haar 400.000 dagelijkse pendelaars in contact zullen komen met de boodschap ‘’Wij geven jouw projecten het mooiste dak’”, verklaart Pascaline Goffin, Head of Marketing, Communication & Events bij IPM Advertising.

Wat is het voordeel? Het is een permanent medium dat het hele jaar door circuleert, wat zeer diverse contacten en herhaling aanmoedigt. Het is ook een manier om voetgangers, fietsers en automobilisten te bereiken.

Maar men kan zich niet voorstellen dat dit medium alleen voorbijgangers in klanten kan veranderen. Dankzij IPM’s brede waaier aan media, konden we een impactvolle campagne opzetten om de nieuwe functies van Logic-Immo.be te communiceren. We werkten op een basis van multikanalen: print en web, sociale netwerken, mailings, nieuwsbrieven, blogs, displays en ‘wobblers’, editorial, referencing, campagnevisuals, enz. De 6 printedities van het magazine Logic-Immo.be, de magazines Courrier international, Moustique, Télé Pocket en Paris-Match, evenals de verschillende edities van L’Avenir, La Dernière Heure en La Libre Belgique werden uiteraard gemobiliseerd. Er zijn uitgebreide partnerschappen aangegaan voor een grotere aanwezigheid op premiumsites in Vlaanderen, zoals Sporza.be, Showbizzsite.be, Beursduivel.be, Njam.tv, enz. Een tweede golf is gepland voor september. Deze nationale campagne toont het spectrum van vaardigheden aan die IPM Advertising beheerst en die kan steunen op de kracht van de groep en de specialistische kennis van digitale marketingstrategie. Deze knowhow staat uiteraard ter beschikking van de adverteerders die op het nationale grondgebied wensen te communiceren.

Geïnteresseerd in onze oplossingen voor uw landelijke campagne? Neem contact op met info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !