Boost je sales met affiliate marketing!

De affiliate marketing techniek is erg populair bij steeds meer media en biedt vele voordelen voor de adverteerder. Mathias Beke, Head of Digital bij IPM: “Het komt erop neer een model te ontwikkelen waarbij de zichtbaarheid en de vindbaarheid van…
11 mei 2023

De affiliate marketing techniek is erg populair bij steeds meer media en biedt vele voordelen voor de adverteerder.

Mathias Beke, Head of Digital bij IPM: “Het komt erop neer een model te ontwikkelen waarbij de zichtbaarheid en de vindbaarheid van onze titels volledig gericht zijn op sales conversie. Een nieuwe vorm van partnerschap dat onze portfolio van communicatieoplossingen voor adverteerders aanvult.”

Naast het belang voor een merk om hun producten op een andere manier te promoten, wordt affiliate marketing gekenmerkt door een goede integratie in het content ecosysteem van het IPM-netwerk. Een lonende formule, die leidt tot een hogere klikfrequentie en conversie.

Mathias wijst erop dat deze techniek een andere manier is om adverteerders en consumenten een vertrouwde en betrouwbare service te bieden om hun campagne KPI’s te verbeteren.

Momenteel is affiliate marketing uitsluitend aanwezig op La DH Les Sports+, maar het zal ook naar de andere sites van het netwerk worden doorgetrokken. De positionering van de site als massamedium (400.000 unieke bezoekers per dag in 2023) en het lokaal redactioneel beleid sluiten aan bij deze aanpak. “Bovendien zijn de eerste reacties van onze lezers over dit soort informatie zeer positief.”

Wenst u meer informatie over ons affiliate marketing aanbod, aarzel dan niet om onze rate card te raadplegen of neem contact op met Mathias Beke of Marie-David Tihon.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !