Boost je sales met affiliate marketing!

De affiliate marketing techniek is erg populair bij steeds meer media en biedt vele voordelen voor de adverteerder. Mathias Beke, Head of Digital bij IPM: “Het komt erop neer een model te ontwikkelen waarbij de zichtbaarheid en de vindbaarheid van…
11 mei 2023

De affiliate marketing techniek is erg populair bij steeds meer media en biedt vele voordelen voor de adverteerder.

Mathias Beke, Head of Digital bij IPM: “Het komt erop neer een model te ontwikkelen waarbij de zichtbaarheid en de vindbaarheid van onze titels volledig gericht zijn op sales conversie. Een nieuwe vorm van partnerschap dat onze portfolio van communicatieoplossingen voor adverteerders aanvult.”

Naast het belang voor een merk om hun producten op een andere manier te promoten, wordt affiliate marketing gekenmerkt door een goede integratie in het content ecosysteem van het IPM-netwerk. Een lonende formule, die leidt tot een hogere klikfrequentie en conversie.

Mathias wijst erop dat deze techniek een andere manier is om adverteerders en consumenten een vertrouwde en betrouwbare service te bieden om hun campagne KPI’s te verbeteren.

Momenteel is affiliate marketing uitsluitend aanwezig op La DH Les Sports+, maar het zal ook naar de andere sites van het netwerk worden doorgetrokken. De positionering van de site als massamedium (400.000 unieke bezoekers per dag in 2023) en het lokaal redactioneel beleid sluiten aan bij deze aanpak. “Bovendien zijn de eerste reacties van onze lezers over dit soort informatie zeer positief.”

Wenst u meer informatie over ons affiliate marketing aanbod, aarzel dan niet om onze rate card te raadplegen of neem contact op met Mathias Beke of Marie-David Tihon.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...