Batibouw 2023: de kracht van data voor uw campagnes

Batibouw 2023 vindt plaats van 14 tot en met 19 maart. Nooit eerder waren gegevens zo waardevol voor adverteerders. IPM-websites bieden hen specifieke segmentaties via video’s en display. Wat meer uitleg. Elk jaar bevestigt BATIBOUW haar rol als grootste Belgische…
10 januari 2023

Batibouw 2023 vindt plaats van 14 tot en met 19 maart. Nooit eerder waren gegevens zo waardevol voor adverteerders. IPM-websites bieden hen specifieke segmentaties via video’s en display. Wat meer uitleg.

Elk jaar bevestigt BATIBOUW haar rol als grootste Belgische vakbeurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting. Hoewel het interessant is voor professionele en particuliere bezoekers, is het ook een geweldige kans voor adverteerders.

Onder het thema « Bouwen aan morgen », biedt de editie 2023 een vooruitblik op trends aangaande autonome en energiezuinige woningen of bijvoorbeeld binnen- en buitenisolatie.

Een gekwalificeerde doelgroep bereiken

Er zijn heel wat opportuniteiten en niches voor adverteerders. Thierry Hottat, Operations Director van IPM Advertising legt uit: « Wat we vandaag aan merken kunnen bieden is het creëren van doelgroepsegmenten van mensen die rechtstreeks geïnteresseerd zijn in de thema’s die aan de bouwbeurs gelinkt zijn: decoratie, inrichting, bouw of renovatie. Als een internetgebruiker op één van onze sites interesse toont in hypotheekleningen, kunnen we deze vervolgens terugvinden op onze andere informatiesites om een advertentie voor te stellen in klassieke weergave of in video’s. »

Met ons displayaanbod kunt u zich richten op publiekssegmenten die geïnteresseerd zijn in decoratie, interieur, bouw of renovatie. Zo bent u zeker van de doeltreffendheid van uw campagnes!

50 miljoen videostreams per maand

De hoeveelheid video’s die op de IPM-sites worden aangeboden, is het afgelopen jaar letterlijk geëxplodeerd, vooral sinds de overname van de audiovisuele zender LN24, bevestigt hij: « Met 50 miljoen impressies per maand is IPM vandaag één van de belangrijkste spelers in het zuiden van het land. Voor adverteerders in de decoratie-, verzekerings-, kook- of zelfs banksector leidt onze expertise op het gebied van online adverteren en targetingtechnologieën, die volledig in overeenstemming zijn met de GDPR, tot een sterke toename van de ROI. »

Wenst u uw campagne nationaal te promoten? Dan biedt IPM Advertising u TBOO and More, een data-aanbod waarmee u de reach kunt uitbreiden naar het noorden van het land, met een bereik dat even kwalitatief is voor adverteerders.  

Geniet van onze speciale condities naar aanleiding van Batibouw door te adverteren in:

  • Paris Match
  • Moustique
  • Un In-mail deco
  • Un sponsoring de la Semaine « My Home » sur LN24
  • Et bien d’autres choses

Als u wilt profiteren van deze redactionele context, neem dan contact op met Caroline Bossaert – Hoofd Verkoop – Directe Markt

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Vanaf nu kunt u bij IPM uw boodschap linken aan de meteo van de dag.       “Elk van onze dagbladen en sites brengen dagelijks het weerbericht”, verklaart Pascale Biesemans, Key Account Manager. “Het idee is om adverteerders de mogelijkheid te bieden om deze...

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid werd dit jaar gelanceerd en is het resultaat van de samenwerking tussen een aantal journalisten van de groep IPM (La Libre, La DH, L'Avenir, Paris Match, Moustique, LN24). Het is een idee dat al een tijdje bestaat: « onderzoek bevorderen,...

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Batibouw blijft een onmisbaar evenement voor elke Belg die geboren is met een « baksteen in de maag ».   "We hebben speciale aanbiedingen voor adverteerders die rond dit thema willen adverteren, zowel voor, tijdens als na de bouwbeurs", vertelt Caroline Bossaert, Head...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !