Adverteren in Courrier International

Wist u dat het mogelijk is om in één enkel weekblad het beste uit de internationale pers te lezen? Courrier International maakt het mogelijk en biedt sinds 1990 het beste van de buitenlandse pers (vertaald in het Frans), van het…
9 augustus 2022

Wist u dat het mogelijk is om in één enkel weekblad het beste uit de internationale pers te lezen? Courrier International maakt het mogelijk en biedt sinds 1990 het beste van de buitenlandse pers (vertaald in het Frans), van het Amerikaanse maandblad Wired tot het Chinese dagblad Huanqiu Shibao, en Le Monde of La Libre. De inhoud is afkomstig van meer dan 1500 bronnen wereldwijd: de grootste redactie ter wereld !

Content met een hoge toegevoegde waarde

De thema’s zijn zeer kwalitatief en hebben betrekking op politiek, economisch, sociaal en cultureel nieuws, waarbij nieuwe tendensen op de voet worden gevolgd.

Door te adverteren in Courrier International bereikt men een publiek met een hoog sociaal-economisch profiel, studenten, onderzoekers, maar ook Europese expats in Brussel en België.

« Adverteerders die voor Courrier International kiezen, bereiken ook de economische besluitvormers en een lezerspubliek dat gevoelig is voor complexe, goed onderbouwde informatie. Dit weekblad is bestemd voor de meerwaardezoeker en biedt mooie opportuniteiten voor merken of instellingen », resumeert Caroline Bossaert, Head of Sales bij IPM.

Wenst u van deze opportuniteit gebruik te maken? Neem dan contact op met Caroline Bossaert – 0496 16 03 04 – caroline.bossaert@ipmgroup.be of met uw sales contact bij IPM.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !