Ads & Data en IPM lanceren ‘tboo & more’

De reclameregies bundelen de krachten door het gloednieuwe product ‘tboo (The Belgian Online Offer) & more’ te lanceren.
19 september 2022

Eén jaar na de opstart blijft Ads & Data volop evolueren. In het kader van deze evolutie gaat Ads & Data intenser samenwerken met IPM. Een productalliantie met als doel een nationaal ecosysteem uit te bouwen dat sterke merken met de kracht van data combineert. De reclameregies bundelen de krachten door het gloednieuwe product ‘tboo (The Best Online Offer) & more’ te lanceren.

‘tboo & more’ – uitgesproken als Thibault – is zowel voor display als video een one stop shop waar adverteerders en media agencies terecht kunnen. Bij de start focust ‘tboo & more’ op business & finance, sport fans, lifestyle, sustainability en foodies waarbij de belangrijkste doelgroepen steeds worden afgedekt. Zo kunnen adverteerders kiezen uit een evenwichtig en nationaal aanbod dat aan de hand van behavioural data maandelijks tot ruim 6 miljoen real users bereikt.

Maar dat is nog niet alles. ‘More’ in de naam ‘tboo & more’ verwijst naar alle mogelijke combinaties van video & display en alle crossmediale & kwalitatieve specials. Zo is er al van bij de start een interessant aanbod voor foodies met onze merken Gourmandiz en Billie in de hoofdrol en ook autoadverteerders kunnen bij ‘tboo & more’ terecht om zich te linken aan het Autosalon 2023.

“Door samen met IPM een digitaal aanbod uit te werken, beantwoorden wij aan de vraag uit een markt die naar meer “easy buying” streeft. Daarnaast stijgt ook de vraag naar “kwaliteitsproducten” in zowel het Noorden als het Zuiden van de markt. Het is én blijft van cruciaal belang voor ons om te blijven investeren in innovatie en de continue evolutie van ons aanbod. Om dit te kunnen verwezenlijken, is het fijn om samen met IPM de bakens te verzetten. Ads & Data gelooft immers vanaf dag één in het belang van partnerships.”. 

Bart Decoster, CEO Ads & Data. 

Ons logo weerspiegelt het partnership dat ons verenigt. Door onze krachten te bundelen, willen we de markt een sterk alternatief bieden, dat zowel lokaal, nationaal als kwalitatief is. We hebben gekozen voor efficiënte oplossingen om zo de beste op de markt te zijn, vanuit het leidmotief ‘Keep it simple’. Onze adverteerders kunnen terecht op ons dedicated platform tbooandmore.be.”

Sophie Vanderwinkel, Algemeen Directeur IPM Advertising

Heb je nog vragen? Wilt u een partnerschap aangaan voor uw merk? Neem contact met ons op:
Ads & Data: Cedric Peneau, Cedric.Peneau@adsanddata.be, +32 478 27 84 61
IPM Advertising: Caroline Bossaert, Caroline.Bossaert@IPMGroup.be, +32 496 16 03 04

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !