TBOO and More voor de Car Lovers

Dit jaar viert het Autosalon van Brussel zijn 100ste verjaardag, vanaf 14 januari 2023. Adverteerders die zich willen associëren met dit thema beschikken over een uitgebreide inventaris gekwalificeerde gegevens op de sites van de IPM-groep. Het Autosalon is terug na…
10 januari 2023

Dit jaar viert het Autosalon van Brussel zijn 100ste verjaardag, vanaf 14 januari 2023. Adverteerders die zich willen associëren met dit thema beschikken over een uitgebreide inventaris gekwalificeerde gegevens op de sites van de IPM-groep.

Het Autosalon is terug na twee afgelaste edities vanwege corona. De 100ste editie zal plaatsvinden van zaterdag 14 januari tot zondag 22 januari 2023. « Het is een evenement waarvoor heel wat merken belangstelling tonen en waarvoor we gedragsgegevens hebben waarmee we in recordtijd perfect gekwalificeerde segmenten van autoliefhebbers kunnen creëren », bevestigt Thierry Hottat, Operations Director bij IPM Advertising.

Hoe werkt het? Thierry legt uit: « Stel dat een internetgebruiker op één van onze nieuwssites verschillende artikels over elektrische wagens raadpleegt, dan kunnen we hem/haar, ongeacht op welke website hij/zij zich nadien bevindt (van la DH naar Moustique via LN24 of La Libre) relevante advertenties aanbieden, hetzij in classic display hetzij in pre-roll. We beschikken maandelijks over een inventaris van meer dan 50 miljoen pre-roll video impressies op onze websites en apps. »

Met ‘TBOO and More’ naar het noorden  

Wenst u een boodschap over te brengen op nationaal niveau? « Met ons ‘TBOO and More’-aanbod kan u uw campagnes ook implementeren in het noorden van het land, met een even kwalitatief en uitgebreid publiek. Zo kunnen we de grote waarde van publieke data op nationale schaal benutten. »

Wat verandert er? Alles, bevestigt de Operations Director bij IPM Advertising: « Dankzij onze data zijn we vandaag in staat doelgroepsegmenten te creëren van mensen die geïnteresseerd zijn in de auto (aankoop, elektrificatie, verzekering). Vervolgens kunnen we op onze nieuwssites, welke die ook mogen zijn, deze perfect geïdentificeerde en gekwalificeerde doelgroepen aanspreken tegen een zeer aantrekkelijke CPM. »

Bekijk hieronder onze videotarieven!

Het tboo video-aanbod op de autoshow bereikt 3,5 miljoen unieke surfers per maand! Een enorm bereik van 25.000 euro waardoor behavioural targeting mogelijk is.

Met ‘TBOO and More’ naar het noorden  

Alleen of als onderdeel van een mix met video is het displayaanbod een doeltreffende en robuuste oplossing voor uw campagnes. Ook hier is behavioural targeting in de prijs inbegrepen!

Maak uw campagne compleet met onze andere auto- en mobiliteitsvoorstellen in :

•           Paris Match

•           Moustique

•           Un encart dans nos quotidiens

Een sponsoring van de Mobiliteitsweek van 16 tot 20/1/23 op LN24

En vele andere dingen

Autoliefhebbers bereiken met IPM? Simpel als een slimme mediamix. Laten we de mogelijkheden bespreken met onze verkopers Caroline Bossaert – Head of Sales – Direct Market en Sibylle de Meeûs – Head of Sales – Agencies Market.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...