Tboo and more: ontdek onze display en video packages

IPM Advertising en Ads&data gaan samenwerken voor het beste digitaal aanbod op de Belgische markt.
3 oktober 2022

IPM Advertising en Ads&data gaan samenwerken voor het beste digitaal aanbod op de Belgische markt. 

Het display aanbod omvat twee packages, 60/40 Noord/Zuid, elk voorzien van een datasegment naar keuze: Sportfans, Business & Finance, Lifestyle, Sustainability of Foodies.

Het eerste package voor 25.000€ biedt 2 miljoen vertoningen op de news sites van Ads&data (niewsblad.be, standaard.be, gva.be en hbvl.be) en op de IPM-sites (La Libre.be, L’Avenir.net, dhnet.be, moustique.be, parismatch.be en Gourmandiz.dhnet.be). 

Het tweede voor 50.000€, biedt 4,5 miljoen vertoningen in dezelfde sites-porfolio, aan een zeer gunstig tarief van 11€ eCPM.

« Dit product werd uitgewerkt voor adverteerders die zoeken naar een evenwichtig aanbod dat het bereik van een grote doelgroep combineert met gedragsgerichte targeting », resumeert Sophie Vanderwinkel, General Manager bij IPM Advertising.

6 miljoen unieke bezoekers per maand  

De kracht van onze sites gecombineerd met deze van Ads&data is indrukwekkend: we bereiken gemiddeld ongeveer 3,5 miljoen Belgen per maand (CIM, internet study, januari-juni 2022).

Opteer voor een hogere completion rate met ons video pack

Het video-aanbod komt in de vorm van een preroll package 15’’ voor 25.000€. De 1.300.000 vertoningen worden getoond in run of network op de sites van de merken van ads&data en IPM Advertising voor een eCPM, data inbegrepen van 19€.

« Bij onze adverteerders wordt de video steeds populairder. Het is zonder twijfel het format van de toekomst.  We zijn er trots op één van de meest omvangrijke en kwalitatieve inventarissen op de markt aan te bieden », voegt Thierry Hottat, Operations Director, eraan toe.

De cijfers bewijzen het: elke maand worden er gemiddeld bijna 71 miljoen video’s bekeken op de sites van onze twee reclameregies met een  uitstekend completion rate!

Check onmiddellijk www.tbooandmore.be !

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !