Reportages en themadossiers: ontdek de nieuwe IMMO-aanbiedingen van IPM

IPM heeft drie mediamerken voor de vastgoedsector: Paris Match, La Libre IMMO en L’Essentielle IMMO. In 2024 breidt IPM haar aanbod en content verder uit. Elke donderdag (40 nummers/jaar) verschijnt de vastgoedbijlage La Libre IMMO bij La Libre Belgique. De…
6 februari 2024

IPM heeft drie mediamerken voor de vastgoedsector: Paris Match, La Libre IMMO en L’Essentielle IMMO. In 2024 breidt IPM haar aanbod en content verder uit.

Elke donderdag (40 nummers/jaar) verschijnt de vastgoedbijlage La Libre IMMO bij La Libre Belgique. De nieuwigheid,” zegt Véronique Le Clercq, Sales Manager IPM Immo, “is dat alle advertenties nu geïntegreerd zijn binnen de redactionele inhoud van de bijlage, wat zeer gewaardeerd wordt door onze adverteerders en de aandacht van de lezers voor hun insert versterkt.

Elke maand worden nieuwe thema’s voorgesteld: de Belgische kust, verhuurbeheer, energierenovatie, en niet te vergeten een ‘zoom’ op vastgoed in een bepaalde regio of gemeente”.

Essentielle IMMO is een bijlage die 9 keer per jaar verschijnt, elke 1ste zaterdag van de maand (behalve in de zomer, dan is er maar één nummer). Deze bijlage biedt reportages over architectuur, design, … en een waaier aan panden op de vastgoedmarkt.

Maar eveneens de ronde tafels/debatten zoals « Construire son habitat », « l’urbanisme bruxellois », « le marché locatif », en fotoreportages van verschillende vastgoedevenementen.

Dit jaar heeft Essentielle IMMO ook een gloednieuwe rubriek « IMMO Evasion » dat uitkomt van maart tot het einde van de zomer en u meeneemt naar de mooiste plekken voor ontspanning, vakanties of vrijetijdsbesteding (hotels in België en in het buitenland, tweede verblijven, vakantieresorts, uitzonderlijke spa’s, …. ).

En het internationaal nieuws magazine Paris Match wijdt elke week zijn cover 3 exclusief aan vastgoed. Ideaal om een zeer brede doelgroep te bereiken.

Alle content wordt natuurlijk ook online aangeboden voor een complete crossmediale aanpak op https://www.lalibre.be/economie/immo/

Voor meer informatie, contacteer Véronique: vero.leclercq@ipmimmo.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...