Print en web: Logic-Immo.be: op alle fronten aanwezig

Logic-Immo.be is een ecosysteem dat 100% aan vastgoed in België is gewijd. Onze website telt duizenden advertenties van panden die te koop of te huur zijn, de blog publiceert kwaliteitsvolle en sectorgerelateerde inhoud terwijl vastgoedkantoren zich opvallend kunnen profileren via…
14 september 2021

Logic-Immo.be is een ecosysteem dat 100% aan vastgoed in België is gewijd. Onze website telt duizenden advertenties van panden die te koop of te huur zijn, de blog publiceert kwaliteitsvolle en sectorgerelateerde inhoud terwijl vastgoedkantoren zich opvallend kunnen profileren via de premium websites van IPM Group.

Deze voorzieningen worden aangevuld met 6 ‘papieren’ tijdschriften die heel België bestrijken. Onze 4 klassieke edities zijn Brussel-Brabant-Namen, Oost- en West-Vlaanderen, Henegouwen en Luik. De editie Vlaams-Brabant en aangrenzende Brusselse gemeenten werd in oktober 2020 gelanceerd, Antwerpen in mei 2021. Elk nummer telt tussen 48 en 80 pagina’s en wisselt de voorstelling van panden en redactionele artikelen in verband met de betrokken regio met elkaar af. Om de 2 tot 4 weken wordt de inhoud geactualiseerd.

‘Onze Logic-Immo.be-tijdschriften zijn in België via 2000 displays verkrijgbaar, met een bijzonder hoog meeneempercentage van 85%,’ legt Mohamed Belarbi, Field Sales Manager bij IPM, uit. Het lezerspubliek komt uit het hogere segment, is tussen 25 en 55 jaar oud, woont in een stedelijke omgeving en komt uit klasse 1 tot 3.

‘Vastgoed blijft het publiek bezighouden en zij stellen tijdschriften met geografisch gericht vastgoed op prijs. Onze teams zijn constant bezig om de displays aan te vullen, te onderhouden en geografisch in te delen zodat de tijdschriften vlot hun weg naar de doelgroep vinden. Dit draagt bij aan ons imago van hoogstaand merk,’ voegt Mohamed hieraan toe.

Deze displays versterken de link tussen print en web vanwege de QR-codes die naar de website leiden. Veel vastgoedkantoren hebben hun display reeds aangevraagd: ze waarderen het enorm dat ze deze dienst aan hun bezoekers kunnen aanbieden.

Wilt u een display van Logic-Immo.be? Neem contact op met info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...