Print en web: Logic-Immo.be: op alle fronten aanwezig

Logic-Immo.be is een ecosysteem dat 100% aan vastgoed in België is gewijd. Onze website telt duizenden advertenties van panden die te koop of te huur zijn, de blog publiceert kwaliteitsvolle en sectorgerelateerde inhoud terwijl vastgoedkantoren zich opvallend kunnen profileren via de premium websites van IPM Group. Deze voorzieningen worden aangevuld met 6 ‘papieren’ tijdschriften die […]

Logic-Immo.be is een ecosysteem dat 100% aan vastgoed in België is gewijd. Onze website telt duizenden advertenties van panden die te koop of te huur zijn, de blog publiceert kwaliteitsvolle en sectorgerelateerde inhoud terwijl vastgoedkantoren zich opvallend kunnen profileren via de premium websites van IPM Group.

Deze voorzieningen worden aangevuld met 6 ‘papieren’ tijdschriften die heel België bestrijken. Onze 4 klassieke edities zijn Brussel-Brabant-Namen, Oost- en West-Vlaanderen, Henegouwen en Luik. De editie Vlaams-Brabant en aangrenzende Brusselse gemeenten werd in oktober 2020 gelanceerd, Antwerpen in mei 2021. Elk nummer telt tussen 48 en 80 pagina’s en wisselt de voorstelling van panden en redactionele artikelen in verband met de betrokken regio met elkaar af. Om de 2 tot 4 weken wordt de inhoud geactualiseerd.

‘Onze Logic-Immo.be-tijdschriften zijn in België via 2000 displays verkrijgbaar, met een bijzonder hoog meeneempercentage van 85%,’ legt Mohamed Belarbi, Field Sales Manager bij IPM, uit. Het lezerspubliek komt uit het hogere segment, is tussen 25 en 55 jaar oud, woont in een stedelijke omgeving en komt uit klasse 1 tot 3.

‘Vastgoed blijft het publiek bezighouden en zij stellen tijdschriften met geografisch gericht vastgoed op prijs. Onze teams zijn constant bezig om de displays aan te vullen, te onderhouden en geografisch in te delen zodat de tijdschriften vlot hun weg naar de doelgroep vinden. Dit draagt bij aan ons imago van hoogstaand merk,’ voegt Mohamed hieraan toe.

Deze displays versterken de link tussen print en web vanwege de QR-codes die naar de website leiden. Veel vastgoedkantoren hebben hun display reeds aangevraagd: ze waarderen het enorm dat ze deze dienst aan hun bezoekers kunnen aanbieden.

Wilt u een display van Logic-Immo.be? Neem contact op met info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Bébel en Paris Match: onweerstaanbaar

Bébel en Paris Match: onweerstaanbaar

Waar de hele filmwereld al voor vreesde, gebeurde op 6 september jl.: het overlijden van Jean-Paul Belmondo. De redactie van Paris Match ging meteen aan de slag. Insteek: de pareltjes uit tijdschriftarchieven die als kader dienden om in enkele uren tijd 70 pagina’s...

Er zijn veel communicatiemogelijkheden in november!

Er zijn veel communicatiemogelijkheden in november!

Doe de test in uw omgeving. Op de vraag ‘Wat is voor u de vreselijkste maand van het jaar?’ antwoordt ongeveer 1 op de 2 Belgen: november! November is een maand die de Belgen verdeelt. Enerzijds zijn er mensen die dit zo ongeveer de vreselijkste periode van het jaar...