Print en web: Logic-Immo.be: op alle fronten aanwezig

Logic-Immo.be is een ecosysteem dat 100% aan vastgoed in België is gewijd. Onze website telt duizenden advertenties van panden die te koop of te huur zijn, de blog publiceert kwaliteitsvolle en sectorgerelateerde inhoud terwijl vastgoedkantoren zich opvallend kunnen profileren via…
14 september 2021

Logic-Immo.be is een ecosysteem dat 100% aan vastgoed in België is gewijd. Onze website telt duizenden advertenties van panden die te koop of te huur zijn, de blog publiceert kwaliteitsvolle en sectorgerelateerde inhoud terwijl vastgoedkantoren zich opvallend kunnen profileren via de premium websites van IPM Group.

Deze voorzieningen worden aangevuld met 6 ‘papieren’ tijdschriften die heel België bestrijken. Onze 4 klassieke edities zijn Brussel-Brabant-Namen, Oost- en West-Vlaanderen, Henegouwen en Luik. De editie Vlaams-Brabant en aangrenzende Brusselse gemeenten werd in oktober 2020 gelanceerd, Antwerpen in mei 2021. Elk nummer telt tussen 48 en 80 pagina’s en wisselt de voorstelling van panden en redactionele artikelen in verband met de betrokken regio met elkaar af. Om de 2 tot 4 weken wordt de inhoud geactualiseerd.

‘Onze Logic-Immo.be-tijdschriften zijn in België via 2000 displays verkrijgbaar, met een bijzonder hoog meeneempercentage van 85%,’ legt Mohamed Belarbi, Field Sales Manager bij IPM, uit. Het lezerspubliek komt uit het hogere segment, is tussen 25 en 55 jaar oud, woont in een stedelijke omgeving en komt uit klasse 1 tot 3.

‘Vastgoed blijft het publiek bezighouden en zij stellen tijdschriften met geografisch gericht vastgoed op prijs. Onze teams zijn constant bezig om de displays aan te vullen, te onderhouden en geografisch in te delen zodat de tijdschriften vlot hun weg naar de doelgroep vinden. Dit draagt bij aan ons imago van hoogstaand merk,’ voegt Mohamed hieraan toe.

Deze displays versterken de link tussen print en web vanwege de QR-codes die naar de website leiden. Veel vastgoedkantoren hebben hun display reeds aangevraagd: ze waarderen het enorm dat ze deze dienst aan hun bezoekers kunnen aanbieden.

Wilt u een display van Logic-Immo.be? Neem contact op met info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !