‘Ouvrir une parenthèse qui fait du bien’, de eerste bekendheidscampagne voor Parismatch.be

“Onze website staat sinds 2017 online en is dus vrij recent, maar we hadden er nog nooit een bekendheidscampagne voor gevoerd”, zegt Laurent Depré, redactiemanager van Parismatch.be. Met de hulp van het agentschap Secondfloor heeft het team hard gewerkt aan…
29 juni 2021

“Onze website staat sinds 2017 online en is dus vrij recent, maar we hadden er nog nooit een bekendheidscampagne voor gevoerd”, zegt Laurent Depré, redactiemanager van Parismatch.be.

Met de hulp van het agentschap Secondfloor heeft het team hard gewerkt aan een campagne om de website meer naamsbekendheid te geven. Door te kiezen voor ‘Ouvrir une parenthèse qui fait du bien’ als titel van de campagne, willen we de website lijnrecht tegenover bronnen van beangstigend nieuws plaatsen. “Het publiek werd de voorbije maanden overspoeld met vrij negatieve en stresserende berichtgeving. We hebben dus beslist om in te zetten op een positieve benadering rond onderwerpen als gastronomie, uitstapjes, cultuur, people …”, aldus Laurent.

De websites van de groep zijn hoofdzakelijk zichtbaar op digitale media, maar ook op Facebook en Instagram. De campagne ‘Ouvrir une parenthèse’ wordt uitgerold in drie golven van telkens twee weken.

De eerste golf loopt van 10 tot 24 juni en speelt in op drie thema’s: de Rode Duivels met een video van Lukaku die viraal is gegaan, de ‘gastrofanaten’  in het teken van de volledige heropening van de horeca, en de wereld van de series naar aanleiding van de start van Loki op het streamingplatform Disney+.

Daarna volgt een tweede golf van 7 tot 21 juli en nog een derde begin september. Na de campagne zal Parismatch.be ongetwijfeld vooraan in het peloton staan in het segment van de magazines! Aan het eind van de zomer kloppen we nog eens bij Laurent aan voor een korte update.

Zou u graag uw merk willen koppelen aan een website in volle groei? Neem contact op met info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !