‘Ouvrir une parenthèse qui fait du bien’, de eerste bekendheidscampagne voor Parismatch.be

“Onze website staat sinds 2017 online en is dus vrij recent, maar we hadden er nog nooit een bekendheidscampagne voor gevoerd”, zegt Laurent Depré, redactiemanager van Parismatch.be. Met de hulp van het agentschap Secondfloor heeft het team hard gewerkt aan…
29 juni 2021

“Onze website staat sinds 2017 online en is dus vrij recent, maar we hadden er nog nooit een bekendheidscampagne voor gevoerd”, zegt Laurent Depré, redactiemanager van Parismatch.be.

Met de hulp van het agentschap Secondfloor heeft het team hard gewerkt aan een campagne om de website meer naamsbekendheid te geven. Door te kiezen voor ‘Ouvrir une parenthèse qui fait du bien’ als titel van de campagne, willen we de website lijnrecht tegenover bronnen van beangstigend nieuws plaatsen. “Het publiek werd de voorbije maanden overspoeld met vrij negatieve en stresserende berichtgeving. We hebben dus beslist om in te zetten op een positieve benadering rond onderwerpen als gastronomie, uitstapjes, cultuur, people …”, aldus Laurent.

De websites van de groep zijn hoofdzakelijk zichtbaar op digitale media, maar ook op Facebook en Instagram. De campagne ‘Ouvrir une parenthèse’ wordt uitgerold in drie golven van telkens twee weken.

De eerste golf loopt van 10 tot 24 juni en speelt in op drie thema’s: de Rode Duivels met een video van Lukaku die viraal is gegaan, de ‘gastrofanaten’  in het teken van de volledige heropening van de horeca, en de wereld van de series naar aanleiding van de start van Loki op het streamingplatform Disney+.

Daarna volgt een tweede golf van 7 tot 21 juli en nog een derde begin september. Na de campagne zal Parismatch.be ongetwijfeld vooraan in het peloton staan in het segment van de magazines! Aan het eind van de zomer kloppen we nog eens bij Laurent aan voor een korte update.

Zou u graag uw merk willen koppelen aan een website in volle groei? Neem contact op met info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !