Onze ‘ontspannings’-tijdschriften verenigd in een nieuwe aanbieding

Vrije tijd, ontspanning, tuinieren, koken, toerisme, … Onze weekendtijdschriften zijn niet alleen gevuld en onderhoudend maar bovendien nuttig door een weekoverzicht met alle tv-programma’s te bieden. Kortom, het zijn langverwachte pagina’s die 7 dagen lang gelezen en herlezen worden door…
8 maart 2021

Vrije tijd, ontspanning, tuinieren, koken, toerisme, … Onze weekendtijdschriften zijn niet alleen gevuld en onderhoudend maar bovendien nuttig door een weekoverzicht met alle tv-programma’s te bieden. Kortom, het zijn langverwachte pagina’s die 7 dagen lang gelezen en herlezen worden door alle gezinsleden.

Daarom heeft IPM een nieuwe aanbieding bedacht: DH Mag, Quid, Deuzio en Télé Pocket bieden dalende prijzen vanaf 10 uitgaven per jaar.

Deze aanbieding is geldig voor één tijdschrift of een combinatie van tijdschriften naar keuze.

  • DH Mag zet het laatste nieuws op een rijtje maar biedt ook andere rubrieken: koningshuis, toerisme, gastronomie, consumptie, gezondheid, spelletjes, autotests, enz. Op cultureel gebied interesseert DH Mag zich voor film, muziek, literatuur, stripverhalen en uiteraard televisie.
  • Quid is iedere zaterdag te vinden als bijlage bij La Libre Belgique en behandelt alle onderwerpen qua lifestyle en samenleving met 24 pagina’s gewijd aan de kunst van het leven en maatschappelijke onderwerpen en 24 pagina’s media.
  • Deuzio zit ieder weekend bij de krant L’Avenir. Dit is een echt tijdschrift dat reizen, culinaire genoegens, recepten, tuinideeën of originele voorstellen om lichaam en geest te verkwikken, en niet te vergeten een weekoverzicht van alle tv-programma’s, combineert.
  • Télé Pocket: het kleine populaire broertje van Moustique komt op donderdag uit. Dit is een van de meest nuttige tv-gidsen, in handzaam formaat, met de programmering van vijftig kanalen. Télé Pocket biedt de beste filmrecensies, nieuws over sterren, spelletjes en recepten.

Benieuwd naar onze nieuwe aanbieding? Neem contact op met Océane Bassani

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...