Onze ‘ontspannings’-tijdschriften verenigd in een nieuwe aanbieding

Vrije tijd, ontspanning, tuinieren, koken, toerisme, … Onze weekendtijdschriften zijn niet alleen gevuld en onderhoudend maar bovendien nuttig door een weekoverzicht met alle tv-programma’s te bieden. Kortom, het zijn langverwachte pagina’s die 7 dagen lang gelezen en herlezen worden door alle gezinsleden. Daarom heeft IPM een nieuwe aanbieding bedacht: DH Mag, Quid, Deuzio en Télé […]

Vrije tijd, ontspanning, tuinieren, koken, toerisme, … Onze weekendtijdschriften zijn niet alleen gevuld en onderhoudend maar bovendien nuttig door een weekoverzicht met alle tv-programma’s te bieden. Kortom, het zijn langverwachte pagina’s die 7 dagen lang gelezen en herlezen worden door alle gezinsleden.

Daarom heeft IPM een nieuwe aanbieding bedacht: DH Mag, Quid, Deuzio en Télé Pocket bieden dalende prijzen vanaf 10 uitgaven per jaar.

Deze aanbieding is geldig voor één tijdschrift of een combinatie van tijdschriften naar keuze.

  • DH Mag zet het laatste nieuws op een rijtje maar biedt ook andere rubrieken: koningshuis, toerisme, gastronomie, consumptie, gezondheid, spelletjes, autotests, enz. Op cultureel gebied interesseert DH Mag zich voor film, muziek, literatuur, stripverhalen en uiteraard televisie.
  • Quid is iedere zaterdag te vinden als bijlage bij La Libre Belgique en behandelt alle onderwerpen qua lifestyle en samenleving met 24 pagina’s gewijd aan de kunst van het leven en maatschappelijke onderwerpen en 24 pagina’s media.
  • Deuzio zit ieder weekend bij de krant L’Avenir. Dit is een echt tijdschrift dat reizen, culinaire genoegens, recepten, tuinideeën of originele voorstellen om lichaam en geest te verkwikken, en niet te vergeten een weekoverzicht van alle tv-programma’s, combineert.
  • Télé Pocket: het kleine populaire broertje van Moustique komt op donderdag uit. Dit is een van de meest nuttige tv-gidsen, in handzaam formaat, met de programmering van vijftig kanalen. Télé Pocket biedt de beste filmrecensies, nieuws over sterren, spelletjes en recepten.

Benieuwd naar onze nieuwe aanbieding? Neem contact op met Océane Bassani

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Bébel en Paris Match: onweerstaanbaar

Bébel en Paris Match: onweerstaanbaar

Waar de hele filmwereld al voor vreesde, gebeurde op 6 september jl.: het overlijden van Jean-Paul Belmondo. De redactie van Paris Match ging meteen aan de slag. Insteek: de pareltjes uit tijdschriftarchieven die als kader dienden om in enkele uren tijd 70 pagina’s...

Er zijn veel communicatiemogelijkheden in november!

Er zijn veel communicatiemogelijkheden in november!

Doe de test in uw omgeving. Op de vraag ‘Wat is voor u de vreselijkste maand van het jaar?’ antwoordt ongeveer 1 op de 2 Belgen: november! November is een maand die de Belgen verdeelt. Enerzijds zijn er mensen die dit zo ongeveer de vreselijkste periode van het jaar...

Print en web: Logic-Immo.be: op alle fronten aanwezig

Print en web: Logic-Immo.be: op alle fronten aanwezig

Logic-Immo.be is een ecosysteem dat 100% aan vastgoed in België is gewijd. Onze website telt duizenden advertenties van panden die te koop of te huur zijn, de blog publiceert kwaliteitsvolle en sectorgerelateerde inhoud terwijl vastgoedkantoren zich opvallend kunnen...