Logic-Immo.be aanwezig op FEDERIA-congres

Om de vernieuwde Logic-Immo.be website voor te stellen samen met het spectrum aan mogelijkheden voor zichtbaarheid van de Belgische makelaars op onze partnerwebsites, namen de vertegenwoordigers van Logic-Immo.be deel aan het congres Federia 2021 op 15 oktober jl. in Louvain-la-Neuve.…
30 november 2021

Om de vernieuwde Logic-Immo.be website voor te stellen samen met het spectrum aan mogelijkheden voor zichtbaarheid van de Belgische makelaars op onze partnerwebsites, namen de vertegenwoordigers van Logic-Immo.be deel aan het congres Federia 2021 op 15 oktober jl. in Louvain-la-Neuve.

Het was een drukbezocht congres! 740 personen namen op deze dag deel aan workshops, conferenties en seminars die door de Federatie van Franstalige vastgoedmakelaars in België (FEDERIA) waren georganiseerd. Te midden van deze menigte hadden vertegenwoordigers van Logic-Immo.be een stand geïnstalleerd met en een aanraakscherm geplaatst waar de beursbezoekers onze onlangs vernieuwde website  konden ontdekken door op ons platform te browsen om de nieuwe functies te testen.


“We vonden het van groot belang om op dit evenement aanwezig te zijn om met name een dialoog aan te gaan met de vastgoedmakelaars en bij te dragen aan de snel ontwikkelde vastgoedwereld en op de hoogte te blijven van uitdagingen en trends,” verklaart Michel Mabille, Directeur Innovaties bij IPM.

Tussen een conferentie over de stijgende vastgoedprijzen en een workshop over de impact van de ecologische transitie op projecten in co-eigendom, werden de deelnemende makelaars uitgenodigd om even halt te houden bij de stand van Logic-Immo.be, waar ook een photobooth was opgezet om de dag een ludiek tintje te geven.

“Er heerst hier altijd een goede sfeer en het is in een sympathieke context om met onze huidige en potentiële klanten te praten, verklaart Willy Faucont, Logic-Immo.be Sales Account Manager – Brussel. Logica-Immo.be wordt in een ander verband gepromoot dan die van het agentschap: dit geeft aanleiding tot stimulerende gesprekken.” 

Het was een kans om te benadrukken dat Logic-Immo.be deel uitmaakt van een grote persgroep en dat de onroerende goederen die op de website worden belicht kunnen profiteren van zichtbaarheid op al onze partnersites in de media – een element dat Logic-Immo.be in feite onderscheidt van de concurrentie. “Tussen Logic-Immo.be en FEDERIA ontwikkelt zich geleidelijk een dialoog en een vertrouwensrelatie, wat kan leiden tot stimulerende gezamenlijke projecten”, voegt Michel Mabille eraan toe. Dit onderwerp wordt vervolgd.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Vanaf nu kunt u bij IPM uw boodschap linken aan de meteo van de dag.       “Elk van onze dagbladen en sites brengen dagelijks het weerbericht”, verklaart Pascale Biesemans, Key Account Manager. “Het idee is om adverteerders de mogelijkheid te bieden om deze...

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid werd dit jaar gelanceerd en is het resultaat van de samenwerking tussen een aantal journalisten van de groep IPM (La Libre, La DH, L'Avenir, Paris Match, Moustique, LN24). Het is een idee dat al een tijdje bestaat: « onderzoek bevorderen,...

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Batibouw blijft een onmisbaar evenement voor elke Belg die geboren is met een « baksteen in de maag ».   "We hebben speciale aanbiedingen voor adverteerders die rond dit thema willen adverteren, zowel voor, tijdens als na de bouwbeurs", vertelt Caroline Bossaert, Head...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !