Logic-Immo.be aanwezig op FEDERIA-congres

Om de vernieuwde Logic-Immo.be website voor te stellen samen met het spectrum aan mogelijkheden voor zichtbaarheid van de Belgische makelaars op onze partnerwebsites, namen de vertegenwoordigers van Logic-Immo.be deel aan het congres Federia 2021 op 15 oktober jl. in Louvain-la-Neuve.…
30 november 2021

Om de vernieuwde Logic-Immo.be website voor te stellen samen met het spectrum aan mogelijkheden voor zichtbaarheid van de Belgische makelaars op onze partnerwebsites, namen de vertegenwoordigers van Logic-Immo.be deel aan het congres Federia 2021 op 15 oktober jl. in Louvain-la-Neuve.

Het was een drukbezocht congres! 740 personen namen op deze dag deel aan workshops, conferenties en seminars die door de Federatie van Franstalige vastgoedmakelaars in België (FEDERIA) waren georganiseerd. Te midden van deze menigte hadden vertegenwoordigers van Logic-Immo.be een stand geïnstalleerd met en een aanraakscherm geplaatst waar de beursbezoekers onze onlangs vernieuwde website  konden ontdekken door op ons platform te browsen om de nieuwe functies te testen.


“We vonden het van groot belang om op dit evenement aanwezig te zijn om met name een dialoog aan te gaan met de vastgoedmakelaars en bij te dragen aan de snel ontwikkelde vastgoedwereld en op de hoogte te blijven van uitdagingen en trends,” verklaart Michel Mabille, Directeur Innovaties bij IPM.

Tussen een conferentie over de stijgende vastgoedprijzen en een workshop over de impact van de ecologische transitie op projecten in co-eigendom, werden de deelnemende makelaars uitgenodigd om even halt te houden bij de stand van Logic-Immo.be, waar ook een photobooth was opgezet om de dag een ludiek tintje te geven.

“Er heerst hier altijd een goede sfeer en het is in een sympathieke context om met onze huidige en potentiële klanten te praten, verklaart Willy Faucont, Logic-Immo.be Sales Account Manager – Brussel. Logica-Immo.be wordt in een ander verband gepromoot dan die van het agentschap: dit geeft aanleiding tot stimulerende gesprekken.” 

Het was een kans om te benadrukken dat Logic-Immo.be deel uitmaakt van een grote persgroep en dat de onroerende goederen die op de website worden belicht kunnen profiteren van zichtbaarheid op al onze partnersites in de media – een element dat Logic-Immo.be in feite onderscheidt van de concurrentie. “Tussen Logic-Immo.be en FEDERIA ontwikkelt zich geleidelijk een dialoog en een vertrouwensrelatie, wat kan leiden tot stimulerende gezamenlijke projecten”, voegt Michel Mabille eraan toe. Dit onderwerp wordt vervolgd.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !