In januari staan onze media geheel in het teken van de Autosalon

Ter gelegenheid van de 99e Brussels Motorshow (15 tot 23 januari) zullen La Libre, La DH, Paris Match, L’Avenir en Moustique de auto en kwesties rondom het vervoer in de kijker zetten.  Doe mee aan deze spannende redactionele activiteit en…
30 november 2021

Ter gelegenheid van de 99e Brussels Motorshow (15 tot 23 januari) zullen La Libre, La DH, Paris Match, L’Avenir en Moustique de auto en kwesties rondom het vervoer in de kijker zetten.  Doe mee aan deze spannende redactionele activiteit en reserveer uw advertentie-inserts of advertorial-content op te stellen in samenspraak met onze redactionele teams.

Het actuele thema in de automobielsector is vanzelfsprekend elektrische mobiliteit!  De elektrische auto zal daarom centraal staan op de Autosalon van dit jaar en zal dan ook veel aandacht krijgen in onze tijdschriften en op onze websites. Omdat de individuele mobiliteit de belangrijkste bekommernis van de Belgen blijft, zullen ook lichte bedrijfsvoertuigen en gemotoriseerde tweewielers op de beurs te zien zijn. En dit speelt zich af via de invalshoek van connectiviteit en het aanbod van alternatieve aandrijfmechanismen, maar ook door de invalshoek van de problematiek rondom de klimaatsverandering.

Dit zijn slechts enkele van de thema’s die de inspiratie zullen zijn voor onze supplementen en speciale pagina’s met auto-content die in januari 2022 in onze verschillende publicaties en op onze platforms zullen verschijnen. Wij nodigen vertegenwoordigers van automerken uit om hun merk te koppelen aan deze inhoud: vele formaten zijn mogelijk.

In de afgelopen jaren hebben namelijke talloze merken de content voorzien van een landelijk AUTO-supplement voor onze Frans- en Nederlandstalige publicaties.

Het Franstalige supplement, ESSENTIELLE AUTO, dat op 14 januari verschijnt, biedt ook veel gelegenheid voor advertenties en redactionele ruimte voor onze automerken-partners.


Paris Match België bereidt daarnaast een speciale editie over auto’s voor die op 13 januari zal verschijnen.  Een perfecte gelegenheid om een publiek te bereiken dat een bepaalde levensstijl waardeert. 

Het blad Moustique zal in januari elke week redactionele content over de Autosalon en mobiliteitsvraagstukken publiceren.  Deze inhoud zal uiteraard zowel op het web als in gedrukte vorm worden verspreid en gaat gepaard met voldoende zichtbaarheid op de sociale netwerken.

Een arsenaal aan advertentiecampagnes van IPM gericht op auto’s
Naast deze speciale content kunnen op reguliere basis de advertentieoplossingen van IPM Advertising voor automerken worden ingezet. Het TANGO-pack met zijn nationale webaanbod is het overwegen waard: het geeft zichtbaarheid in La Libre, La DH, L’Avenir, De Standaard, Het Nieuwsblad, de Gazet Van Antwerpen en Het Belang Van Limburg.

Vergeet ook niet ons te vragen naar banners en advertentieruimte in onze autosegmenten die op alle IPM-sites worden getoond volgens het profiel van de surfers: zij trekken met name het publiek aan dat geïnteresseerd is in elektrische auto’s. Om nog maar te zwijgen over de ‘wrap covers’- of – homepage takeover-formules’. Voel u vrij om met formaten te spelen en vraag ons om de volledige waaier aan mogelijkheden.

Neem contact op met Sibylle.deMeeus@IPMAdvertising.be voor meer informatie.

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !