Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft prachtige…
5 september 2023

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten?

Geen nood: LN24 heeft prachtige studio’s speciaal voor u!

Met LN24 Brand House zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek efficiënt met uw boodschap te bereiken, om uw bedrijf uniek en herkenbaar te maken, een B2B boodschap te vertalen naar B2C en over te gaan tot zichtbare, relevante acties met veel impact.  

Om uw eigen audiovisuele content op een originele manier te communiceren kunt u onze studio’s met alle faciliteiten huren en uw eigen kant-en-klare uitzending realiseren op LN24.

Visuele merkondersteuning

Is dit uw eerste tv-ervaring? Geen probleem, LN24 heeft ook audiovisuele experts voor u klaarstaan. Zodra het programma klaar is, zullen onze monteurs uw content dynamiseren met een degelijke montage en een professioneel geluidsontwerp. We voeren ook een debriefing uit om te checken hoe u overkomt op het scherm. Kortom, LN24 biedt u een echte opleiding die ook nuttig kan zijn voor uw toekomstige externe communicatie.

Wilt u een doeltreffende boodschap overbrengen, maar heeft u geen creatieve ideeën om uw merk op een originele manier onder de aandacht te brengen bij onze kijkers? LN24 heeft een eigen communicatiebureau dat u helpt om effectiever te communiceren naar uw doelgroep!

Wenst u meer uitleg over onze taylor-made oplossingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze collega’s:  

Fabienne Tramasure

LN24 Brand House Manager

E : ftramasure@ln24.be

Alain Schwartz

Production manager

E : alain.schwartz@ln24.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

The Informal Pintjes Meetings by IPM: join our super cool afterwork!

Grégory, Yield Manager en projectverantwoordelijke, legt ons het concept uit: Achter deze intrigerende naam schuilt ons nieuwe evenement dat u niet mag missen: "een coole afterwork, in de buurt van onze partners en klanten, gewoon een praatje bij een pintje, in een...

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Les News, belangrijk fundament voor democratie

Gemiddeld besteden de Belgen 539 minuten per dag (ofwel 9 uur) aan mediaconsumptie. Om de aandacht van uw lezer-consument vast te houden, moet u naast de juiste contentmarketing ook een goede mediastrategie kiezen. NP3D (met 3 nieuwe premium digitale formaten: mobile,...

Sébastien Desclée, nieuwe Managing Director van IPM Group

Sébastien Desclée, nieuwe Managing Director van IPM Group

September markeert een keerpunt voor IPM met Denis Pierrard’s pensionering en de komst van Sébastien Désclée als nieuwe Managing Director. De ideale gelegenheid om met hem te praten over zijn ambities … en de uitdagingen die hem te wachten staan. Hij definieert...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !