Heeft u al eens gedacht aan het huren van onze LN24 studio’s?

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten? Geen nood: LN24 heeft prachtige…
5 september 2023

Bent u op zoek naar een audiovisuele oplossing om de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken? Of wenst u uw naamsbekendheid te vergroten via kwalitatief hoogstaande tv-uitzendingen? Maar beschikt u niet over de nodige opnamefaciliteiten?

Geen nood: LN24 heeft prachtige studio’s speciaal voor u!

Met LN24 Brand House zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek efficiënt met uw boodschap te bereiken, om uw bedrijf uniek en herkenbaar te maken, een B2B boodschap te vertalen naar B2C en over te gaan tot zichtbare, relevante acties met veel impact.  

Om uw eigen audiovisuele content op een originele manier te communiceren kunt u onze studio’s met alle faciliteiten huren en uw eigen kant-en-klare uitzending realiseren op LN24.

Visuele merkondersteuning

Is dit uw eerste tv-ervaring? Geen probleem, LN24 heeft ook audiovisuele experts voor u klaarstaan. Zodra het programma klaar is, zullen onze monteurs uw content dynamiseren met een degelijke montage en een professioneel geluidsontwerp. We voeren ook een debriefing uit om te checken hoe u overkomt op het scherm. Kortom, LN24 biedt u een echte opleiding die ook nuttig kan zijn voor uw toekomstige externe communicatie.

Wilt u een doeltreffende boodschap overbrengen, maar heeft u geen creatieve ideeën om uw merk op een originele manier onder de aandacht te brengen bij onze kijkers? LN24 heeft een eigen communicatiebureau dat u helpt om effectiever te communiceren naar uw doelgroep!

Wenst u meer uitleg over onze taylor-made oplossingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze collega’s:  

Fabienne Tramasure

LN24 Brand House Manager

E : ftramasure@ln24.be

Alain Schwartz

Production manager

E : alain.schwartz@ln24.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...