Gegarandeerd leespercentage met ons nieuw native « Quality read » aanbod

We kennen allemaal de waarde van native advertising voor adverteerders die internetgebruikers op een interactieve, niet-opdringerige manier willen betrekken. Het nieuwe Quality Read-aanbod van IPM zorgt voor een gegarandeerd leespercentage. Voor Caroline Bossaert, Head of Accounts team bij IPM, “komen…
9 november 2023

We kennen allemaal de waarde van native advertising voor adverteerders die internetgebruikers op een interactieve, niet-opdringerige manier willen betrekken. Het nieuwe Quality Read-aanbod van IPM zorgt voor een gegarandeerd leespercentage.

Voor Caroline Bossaert, Head of Accounts team bij IPM, “komen lezers naar onze sites voor informatie, dus is het logisch om informatie van onze partners op te nemen die optimaal aansluiten bij de interesses van onze lezers”. In die zin betekent het nieuwe aanbod van Quality Read een echte toegevoegde waarde voor de adverteerder voor een gegarandeerd leespercentage. Wat betekent dit concreet?

“Wanneer we een native advertentiecampagne creëerden op de digitale platforms van IPM, garandeerden we tot nu toe de adverteerders een bepaald aantal keren dat hun artikel gelezen zou worden, terwijl we hen ook informeerden over de gemiddelde leestijd.

Nieuw is dat we het nu hebben over Quality Read: we garanderen een minimale scroll depth van 30% van hun artikel! Met andere woorden, we bevestigen dat elke lezer ten minste 30% van het artikel en dus van de content van de adverteerder, heeft gelezen.”

Deze nieuwe functie vormt een aanvulling op het aanbod van specifieke doelgerichte targeting, dat het al mogelijk maakt om een doelpubliek te bereiken precies op basis van hun interesses (financiën, food lovers, sport, mode, mobiliteit, enz.) zodat het consistent is met wat de adverteerder wil communiceren. “Daarnaast”, zegt Caroline Bossaert, “bereiken we met het publiek van onze sites (lalibre.be, dhnet.be, parismatch.be, moustique.be en lavenir.net) meer dan 2.600.000 unieke bezoekers per maand*”.

*Source : CIM eGemius October 2023

Wenst u meer info over ons digitale aanbod? Contacteer ons via info@ipmadvertising.be of raadpleeg onze ratecard

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...