Drie nieuwe rubrieken in Gourmandiz

Het magazine Gourmandiz lanceert drie nieuwe rubrieken: Kinderen/Tieners met ideeën om lekker en toch gezond te koken, Gezond leven met alle informatie over voedingsstoffen die ons lichaam deugd doen, en Ecologisch/Duurzaam om de wereld waarin we leven te beschermen en…
30 augustus 2021

Het magazine Gourmandiz lanceert drie nieuwe rubrieken: Kinderen/Tieners met ideeën om lekker en toch gezond te koken, Gezond leven met alle informatie over voedingsstoffen die ons lichaam deugd doen, en Ecologisch/Duurzaam om de wereld waarin we leven te beschermen en respecteren.

Het volgende nummer rolt op woensdag 22 september van de persen. Op het menu? Braambessen en andere heerlijke donkere bessen staan in de kijker: plukken in het bos, bereiding van klassieke en kruidige confituren, desserts en aparte sauzen. En vijgen en pruimen, speciaal voor de fijnproevers onder ons. Op het groentefront aandacht voor venkel en boontjes.

Ook gerookte vis krijgt een mooie plaats toebedeeld in dit nummer: makreel, forel, zalm… Gourmandiz vertelt u alles over deze voedingsstoffen die rijk zijn aan omega3, met ideeën voor originele recepten. In dit septembernummer vindt u ook de beste glutenvrije recepten et meer informatie over spirulina, microalgen met heel wat kwaliteiten die meer en meer in de belangstelling komen.

Het magazine Gourmandiz is in 2020 gelanceerd. Het is een streling voor het oog, én onze smaakpapillen. La Libre Belgique en La Dernière Heure bieden hun lezers dit gastronomische extraatje aan met 6 nummers per jaar. In 2021 staan er nog twee nummers op het programma:

  • 29 oktober 2021: aandacht voor streekproducten en authenticiteit, met pagina’s over de wijnoogst, paddenstoelen, Belgisch witloof en … pompoenen, want Halloween komt eraan.
  • 17 december 2021: duizend-en-een tips om onvergetelijke etentjes te organiseren en klaar te maken, hoe oesters openen zonder zich pijn te doen, recepten met kerstbieren uitwerken, een kalkoen vullen of wild klaarmaken …

Waarom zou u adverteren in Gourmandiz?

  • Koken is trendy. Het is een vaste waarde die lezers van alle leeftijden interesseert, van absolute beginners tot mensen met ervaring.
  • Gerichte communicatie in een magazine dat waarden als authenticiteit, gezonde voeding, traceerbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel voert.
  • Een magazine dat de bewuste consument informeert en gezelligheid creëert.

Wilt u uw merk verbinden aan Gourmandiz? Neem contact op met info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

Verkiezingen 2024: La Libre Belgique, uw vierde macht

De polls die in samenwerking met de RTBF werden uitgevoerd in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 - waarvan de eerste op 12 oktober werd gepubliceerd - maken deel uit van de verschillende onderzoeken om te peilen naar politieke attitudes. “Voor de politieke...

Onze apps zijn vernieuwd!

Onze apps zijn vernieuwd!

Een van IPM's hoofdprojecten sinds het begin van 2023 was het pimpen van de DH, La Libre en L'Avenir apps. Missie geslaagd met de lancering van de vernieuwde DH app die werd uitgebracht op 27/11. De volgende twee staan gepland voor het einde van het jaar. Maar waarom...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !