Drie nieuwe rubrieken in Gourmandiz

Het magazine Gourmandiz lanceert drie nieuwe rubrieken: Kinderen/Tieners met ideeën om lekker en toch gezond te koken, Gezond leven met alle informatie over voedingsstoffen die ons lichaam deugd doen, en Ecologisch/Duurzaam om de wereld waarin we leven te beschermen en…
30 augustus 2021

Het magazine Gourmandiz lanceert drie nieuwe rubrieken: Kinderen/Tieners met ideeën om lekker en toch gezond te koken, Gezond leven met alle informatie over voedingsstoffen die ons lichaam deugd doen, en Ecologisch/Duurzaam om de wereld waarin we leven te beschermen en respecteren.

Het volgende nummer rolt op woensdag 22 september van de persen. Op het menu? Braambessen en andere heerlijke donkere bessen staan in de kijker: plukken in het bos, bereiding van klassieke en kruidige confituren, desserts en aparte sauzen. En vijgen en pruimen, speciaal voor de fijnproevers onder ons. Op het groentefront aandacht voor venkel en boontjes.

Ook gerookte vis krijgt een mooie plaats toebedeeld in dit nummer: makreel, forel, zalm… Gourmandiz vertelt u alles over deze voedingsstoffen die rijk zijn aan omega3, met ideeën voor originele recepten. In dit septembernummer vindt u ook de beste glutenvrije recepten et meer informatie over spirulina, microalgen met heel wat kwaliteiten die meer en meer in de belangstelling komen.

Het magazine Gourmandiz is in 2020 gelanceerd. Het is een streling voor het oog, én onze smaakpapillen. La Libre Belgique en La Dernière Heure bieden hun lezers dit gastronomische extraatje aan met 6 nummers per jaar. In 2021 staan er nog twee nummers op het programma:

  • 29 oktober 2021: aandacht voor streekproducten en authenticiteit, met pagina’s over de wijnoogst, paddenstoelen, Belgisch witloof en … pompoenen, want Halloween komt eraan.
  • 17 december 2021: duizend-en-een tips om onvergetelijke etentjes te organiseren en klaar te maken, hoe oesters openen zonder zich pijn te doen, recepten met kerstbieren uitwerken, een kalkoen vullen of wild klaarmaken …

Waarom zou u adverteren in Gourmandiz?

  • Koken is trendy. Het is een vaste waarde die lezers van alle leeftijden interesseert, van absolute beginners tot mensen met ervaring.
  • Gerichte communicatie in een magazine dat waarden als authenticiteit, gezonde voeding, traceerbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel voert.
  • Een magazine dat de bewuste consument informeert en gezelligheid creëert.

Wilt u uw merk verbinden aan Gourmandiz? Neem contact op met info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP Pulse, bevestigt de kracht van nieuwsmedia

NP is een uitgebreid pack waarmee u op basis van een gecombineerd tarief kan adverteren in de 12 belangrijkste nieuwsmerken van ons land. Een nationaal advertentieaanbod dat ideaal is qua bereik en CPM. “NP (News Power) is een nationaal aanbod dat de 4 belangrijkste...

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

IPM komt met innovatieve oplossing voor weergerelateerde data !

Een nieuwe data-technologie wordt toegevoegd aan het reeds zeer uitgebreide verticale aanbod van IPM op gebied van weergerelateerde gegevens (zowel print als digitaal): waardoor gerichte campagnes op het juiste moment kunnen worden uitgevoerd! IPM introduceert een...

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

De media van IPM, uw vierde macht in een verkiezingsjaar

In het verkiezingsjaar 2024 zal de burger best wat keuzes moeten maken. De burger is wat betreft informatie over politieke gebeurtenissen sterk afhankelijk van onze perstitels en vooral La Libre Belgique.   « Politiek nieuws speelt een prominente rol in La Libre...