Management-campagne

De wereld van de communicatie evolueert. Digitale campagnes, publicaties in onze dagbladen en tijdschriften, aanwezigheid op de sociale netwerken... om efficiënt te zijn en het doelpubliek te bereiken, moet reclame verschillende distributiekanalen benutten.

Om een product of dienst te promoten, bekend te maken of te verkopen, moet een globale communicatiestrategie op poten worden gezet. Met als doel: resultaten, een optimale ROI bereiken!

Dankzij haar expertise en het toepassen van moderne tools die op de web ontwikkeld zijn, kan IPM Advertising u efficiënte oplossingen op maat voorstellen, zowel op de kanalen van Facebook, Instagram, Google als LinkedIn.

Uw reclamecampagnes kunnen in het Frans, het Nederlands en het Engels worden uitgewerkt.

Campagnemogelijkheden:

Google Adwords : beoog een optimale referencing van uw communicatiecampagne. U wordt door uw hoofddoelgroep gezien en gelezen.

  • Search: uw advertenties verschijnen volgens de zoekopdrachten die de internetbezoekers lanceren.
  • Display: uw advertenties verschijnen op de display-websites van Google. Dankzij een dergelijke campagne kunt u een ruimer publiek bereiken.
  • Google Youtube: het doorslaggevende gewicht van een opzienbarende video.

Facebook : de kracht van onze media staat voor u ter beschikking om u kenbaar te maken.

Instagram : beeldmateriaal (foto en video) is een sterke communicatievector, die graag wordt gedeeld.

LinkedIn : een professioneel netwerk dat bekend staat om de kwaliteit van haar contacten en de pertinentie van haar communicatie.

Contact met ons opnemen

Ons team is er om u te begeleiden.