Financiële communicatie / Nextfin.be

Uitwerking van campagnes en acties op het internet, opmaak van gespecialiseerde artikels over economie en financiële zaken, uitgave van tijdschriften in onze printedities maar ook exclusief op Lalibre.be, video's, organisatie van evenementen... Onze afdeling Nextfin.be, uitsluitend gewijd aan financiële communicatie, geeft u raad, zowel wat selectie van media als de uitwerking van de inhoud betreft. Een content-strategie op maat, bedoeld om te beantwoorden aan uw meest veeleisende verwachtingen op gebied van financiële communicatie.

Financiële uitgaven

Sinds maart 2020 hebben IPM Group (La Libre Belgique) en Mediahuis (De Standaard) de handen in elkaar geslagen. Via een publiek van meer dan 700.000 lezers kunt u op doeltreffende wijze uw belangrijkste doelgroep bereiken!

Om uw communicatie te vergemakkelijken, stelt Nextfin.be, leider op gebied van financiële communicatie, u één enkel contactpunt voor: One-Stop-Shopping.

Kapitaalsverhoging, beursgang, bijeenroeping van algemene vergaderingen, financiële adviezen en resultaten… Nextfin.be stelt u vijf soorten financiële communicatie voor, en dit zowel gedrukt als digitaal. U kunt ook opteren om enkel in het dagblad La Libre en/of op de website Lalibre.be te communiceren.

La Libre Eco

Niet te missen afspraak op gebied van economie in La Libre, zowel in printversie als online ! Enquêtes, pertinente content betreffende beleggingen, de Belgische en internationale financiële markten, de wereld van de grote ondernemingen, start-ups en KMO’s.

Events

In nauwe samenwerking met de afdeling Nextfin.be, organiseert ons team Events al uw evenementen van A tot Z, van een financieel ontbijt tot een gala-avond, of een afterwork conferentie gewijd aan specifieke onderwerpen. Een service op maat, die gaat van rekrutering van publiek, tot selectie van de sprekers en logistieke organisatie, maar ook de uitgave van een speciaal post-event tijdschrift in La Libre Belgique.

Beleggingen

In La Libre maar ook op onze website verschijnt dagelijks pertinente informatie over de beursmarkten en de beleggingsfondsen voor onze lezers.

Elke drie maanden publiceert La Libre een speciaal Fondsen-dossier en eenmaal per jaar vergoeden de Kristallen Fondsen, georganiseerd door La Libre en De Standaard, de beste beheerders van beleggingsfondsen voor hun prestaties over drie jaar. Er wordt een gala-avond georganiseerd in het Convergence House van IPM en de volgende dag verschijnt een speciaal dossier in La Libre en De Standaard.

Financiële dossiers

Private Banking, beleggingen en vermogen, vermogensbeheer, vermogen en successies, pensioenen… Het hele jaar door publiceert La Libre speciale dossiers, gericht tot partikulieren, in verband met de financiële sector, die eveneens exclusief op het internet gesponsord kunnen zijn. Een unieke gelegenheid om op te vallen en in een geschikte context te communiceren!

Contact met ons opnemen

Ons team is er om u te begeleiden.

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !