De herfstthema’s in l’Essentielle Immo en La Libre Immo

L’Essentielle Immo van 6 november wijdt een dossier van 20 pagina’s aan de architectuur. ”In dit nummer geven we het woord aan de architecten. Zij vertellen over hun projecten, uitdagingen en visie in een speciaal dossier van 20 pagina’s dat volledig…
24 september 2021

L’Essentielle Immo van 6 november wijdt een dossier van 20 pagina’s aan de architectuur. ”In dit nummer geven we het woord aan de architecten. Zij vertellen over hun projecten, uitdagingen en visie in een speciaal dossier van 20 pagina’s dat volledig in het teken staat van de architectuur”, bevestigt Véronique Le Clercq, Immo Sales Manager. Dit dossier is een mooi uitstalraam voor de Belgische architectenbureaus, maar ook voor immokantoren, bouwpromotoren en -bedrijven en alle actoren die begaan zijn met kwaliteitsvolle architectuur in België.

L’Essentielle Immo, het vastgoedmagazine met klasse dat elke eerste zaterdag van de maand bij de nationale editie van La Libre Belgique zit, opent elke editie met een uitzonderlijk pand en een architectuurproject. Daarnaast zijn er korte nieuwsberichten over wat er leeft in de wereld van het vastgoed, design, meubilair en decoratie. Vervolgens scharen een handvol actoren zich rond de tafel om van gedachten te wisselen over een actueel onderwerp. Er gaat ook aandacht uit naar vastgoed  hoog bereik dat te koop staat.

Wat de ‘Libre Immo’ betreft, die elke donderdag in La Libre Belgique wordt opgenomen, staat op 14 oktober het speciale thema ‘senioren’ op het programma. De journalisten gaan dieper in op intergenerationeel wonen, dienstresidenties, woonzorgcentra en de fiscaliteit bij de overdracht van immobiliën.

Wilt u meer weten over deze speciale nummers? Contact info@ipmadvertising.be

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Studio business: maak een uitzending op maat met LN24

Het Brandhouse-team van LN24, de eerste 24-uurs nieuwszender, biedt u taylor-made oplossingen voor meer zichtbaarheid. Cindy Legros, business developer : “ Met LN24 Brandhouse zetten we de kracht van onze televisie-ervaring in voor uw bedrijf, om uw doelpubliek...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !