Binnenkort de feesteditie van Paris Match België

Dit is een van de meest gelezen nummers van het jaar. Onze lezers kijken vol ongeduld uit naar de speciale feesteditie van Paris Match, vol feestelijke onderwerpen, gastronomie en cadeau-ideeën, die op 2 december verschijnt. Aan de adverteerders wordt gevraagd om…
9 november 2021

Dit is een van de meest gelezen nummers van het jaar. Onze lezers kijken vol ongeduld uit naar de speciale feesteditie van Paris Match, vol feestelijke onderwerpen, gastronomie en cadeau-ideeën, die op 2 december verschijnt. Aan de adverteerders wordt gevraagd om snel reclamebijlagen en redactionele inhoud te reserveren.

Dit feestnummer van Paris Match, uitgebracht op glanspapier, staat bol van de cadeau-ideeën voor een cliënteel met een verfijnde smaak. Luxehorloges en -juwelen, stijlvolle kleding, meubels voor alle vertrekken in huis, diverse geschenkdozen: aan inspiratie geen gebrek. Ook de tafelgeneugten komen uitgebreid aan bod en wie een kerst- of nieuwjaarsreceptie organiseert, vindt hier tips in de vorm van recepten en goede adresjes voor de feestaankopen. Zonder de culturele artikels te vergeten die inspirerende Belgische en Europese artiesten in de kijker zetten.

Het is het ideale nummer om een reclamebijlage of een advertorial (halve of volledige pagina) in te publiceren: u bereikt een groot aantal lezers dat op zoek is naar ideeën voor cadeaus onder de kerstboom of voor de voorbereiding van kerst- of nieuwjaarsavond. Ook adverteerders uit de culturele sector die hun eindejaarsevenementen willen aanprijzen, vinden hier een uitgelezen publiek, evenals restaurants die speciale acties lanceren voor grote of kleine familiebijeenkomsten tijdens de feestdagen.

Bovendien krijgen acht van onze adverteerders de kans om hun producten op het voorplan te brengen in onze grote eindejaarswedstrijd over een dubbele pagina, waar onze lezers niet naast kunnen kijken. In 2020 namen 36.500 mensen deel aan deze wedstrijd, die ook online ging op alle websites van de IPM-groep (van La Libre tot La DH, over onder meer Moustique, Logic-Immo.be en L’Avenir). Zo bereikt u dus een bijzonder ruim publiek, waaronder een maximaal aantal internetbezoekers. En dan hebben we het nog niet over de promotiecampagne op de sociale media en de newsletter van het magazine. “We openen alle communicatiekanalen om deze wedstrijd algemeen bekend te maken, die echt een van onze prioriteiten is tijdens de feestperiode”, legt Natacha El Guennouni, Sales Executive bij Paris Match, uit.

We vertellen er nog bij dat deze speciale editie van Paris Match België ook op het web stevig gepromoot wordt: zo zal een digitale bijlage de internetbezoekers uitnodigen om het magazine gratis te lezen via een e-reader die een week lang beschikbaar is. Mis dit jaar de kans niet om uw opwachting te maken in de meest gelezen en de meest geraadpleegde jaarlijkse editie van Paris Match België.  Neem voor meer informatie gerust contact op met het team Paris Match België.

Philippe Couture

IPM-Fout404

IPM Reclame redactie

Ons team is gespecialiseerd in communicatie, journalistiek, media en vele andere gebieden. Ons doel? Om u de geheimen van succesvolle bedrijfscommunicatie en de optimalisering van reclamebudgetten te geven om uw doelstellingen te bereiken.

Onze andere artikelen

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Paraplu of zonnebril? Uw boodschap in functie van de meteo

Vanaf nu kunt u bij IPM uw boodschap linken aan de meteo van de dag.       “Elk van onze dagbladen en sites brengen dagelijks het weerbericht”, verklaart Pascale Biesemans, Key Account Manager. “Het idee is om adverteerders de mogelijkheid te bieden om deze...

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid van IPM

De onderzoekseenheid werd dit jaar gelanceerd en is het resultaat van de samenwerking tussen een aantal journalisten van de groep IPM (La Libre, La DH, L'Avenir, Paris Match, Moustique, LN24). Het is een idee dat al een tijdje bestaat: « onderzoek bevorderen,...

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Ook IPM heeft een baksteen in de maag

Batibouw blijft een onmisbaar evenement voor elke Belg die geboren is met een « baksteen in de maag ».   "We hebben speciale aanbiedingen voor adverteerders die rond dit thema willen adverteren, zowel voor, tijdens als na de bouwbeurs", vertelt Caroline Bossaert, Head...

Newsletter IPM Advertising
Restez informé de notre actualité et de nos dernières offres !