Creatie van evenementen

Een receptie voor klanten organiseren, een nieuw product aan uw medewerkers voorstellen, een doelpubliek uitnodigen voor een conferentie, een specifiek publiek bereiken, zaken doen door anders te communiceren… de service Events van IPM Advertising heeft een antwoord op al uw vragen. Uw evenement wordt op maat georganiseerd en alles wordt van A tot Z verzorgd. Het is ook mogelijk om dit via de media van de IPM-groep aan te kondigen.

Soort evenementen:

“Doelgericht” evenement:

Evenement gewijd aan ondernemingen van een zelfde sector. Via de sociale netwerken en het netwerk van IPM zoekt de service Events naar potentiële prospects en nodigt die uit op een conferentie over een specifiek onderwerp. Een unieke gelegenheid om toekomstige kopers te ontmoeten en hen uw activiteiten en uw sterke punten voor te stellen, en om u van uw concurrenten te onderscheiden.

Gesponsorde conferentie:

Organisatie van een gesponsorde conferentie/debat over een specifiek onderwerp tijdens een ontbijt, een lunch of een afterwork. Via een dergelijk evenement kan een onderneming zich positioneren als expert in een specifiek domein en haar meerwaarde aan een doelpubliek aanbieden. Het publiek dat door de service Events gerecruteerd is, beantwoordt aan het profiel dat u wenst te bereiken. Een unieke gelegenheid voor constructief en kwalitatief networking!

Sponsoring evenement:

In het kader van een bepaald evenement, een korting op de prijzen, het op de markt brengen van een nieuw product of de uitgave van een tijdschrift, organiseert het team Events voor u een prestigieus evenement, een gala-avond. Een hoogwaardige service om aan uw meest prangende eisen te beantwoorden! Conferenties, debatten, een drink, een walking dinner… alle formules zijn mogelijk.

Conferentiedag:

Met de hulp van meerdere sponsors stelt het team Events een conferentiedag samen, die aan een doelpubliek wordt gewijd. Debatten die van belang zijn voor de wereld van KMO’s, de financiële sector of de vastgoedsector… befaamde sprekers zullen aan het woord komen om hun visie en hun ervaring te delen met een aantal personen die door het team Events via hun netwerk geselecteerd werden. Via een dergelijk evenement kan een onderneming zich positioneren en haar merk bij een specifiek publiek laten waarderen.

Contact met ons opnemen

Ons team is er om u te begeleiden.